Jälleenmyyntimestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kajon Tavara & Toimitus eli siis hankinta, logistiikka, varasto ja jälleenmyynti ovat nyt tehtävinä sijoitettu yhteen Resurssien organisaation alle. Tehokas yhteistyö edellä mainittujen eri osa-alueiden välillä on oleellinen osa leirin toteuttamista ja tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa mietitään tavaroiden kulku tehokkaasti leiriprojektin aikana aina jälleenmyyntiin saakka. "Tällä leirillä eivät pienet puupallot ole hukassa."

Tässä pestissä saat kokemusta mieleenpainuvasta myyntitoiminnasta, pääset vastaamaan leirille hankittujen tavaroiden jälleenmyynnistä ja jälleenmyyntikanavien suunnittelusta sekä kokoamaan ja johtamaan leirin jälleenmyyntiosastoa (noin 7 henkilöä).

Vastuullasi on Kajolle hankittujen tavaroiden jälleenmyyntiprosessin suunnittelu, koordinointi sekä käytännön toteutus. Kajolla tavoitteena on, että mahdollisimman paljon leiririhankinnoista saadaan jälleenmyytyä ja suurimmalle osalle Kajolla jälleenmyyntiin menevälle materiaalille on leirin jälkeinen omistaja selvillä jo ennen leirin alkua.

Työskentelet vahvassa yhteistyössä Kajon Tavara & Toimituksen muiden mestareiden ja asiantuntijoiden sekä Kajon projektitoimiston ja muiden osa-alueiden kanssa. Tukea pestiisi saat Kajon Tavara & Toimituksen päälliköiltä sekä Kajoa varten palkatulta projektitoimiston henkilöstöltä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet myyntihenkinen, hahmotat isoja kokonaisuuksia ja yhteistyön paikkoja, hallitset listat ja luettelot sekä omaat can do–asiakaspalveluasenteen. Aiemmasta projektiosaamisesta partiossa tai työelämässä sekä alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pestiin kuuluu osallistuminen Kajon Tavara & Toimituksen ryhmän sekä oman johdettavan osaston Teams palavereihin 1-2 kertaa kuussa sekä ryhmän viikonloppuseminaareihin 2-3 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja oman osaston johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022. Pestiin kuuluu leirielämä purkuleirin loppuun asti.


Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen päälliköt Mervi Varis (mervi.varis@partio.fi 0404872246) ja Petteri Lavikko(petteri.lavikko@partio.fi 05062700).

Täytä hakemus