Järjestyksenvalvojia Johtajatulille

Etsitään järjestyksenvalvojia Teknisen tuotannon vastuualueelle!

Turva palvelee osallistujia 24/7 ja pitää huolen siitä, että kaikilla on varmasti turvallinen tapahtuma. Pestissä pääset varmistamaan tapahtuman turvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa tapahtuma-alueen järjestyksenvalvonta, sekä portin valvonta. Vuoron aikana et joudu olemaan yksin, vaan saat kavereiksesi muita järjestyksenvalvojia.

Pesti tarjoaa näköalapaikan Johtajatulien osa-alueeseen, jota ilman tapahtuma ei onnistu. Pääset vaikuttamaan konkreettisesti siihen, että kaikilla on varmasti turvallinen tapahtuma ja saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi maasto-olosuhteissa. Osa-alueessa pyritään mahdollistamaan tarpeeksi vapaa-aikaa jokaiselle tekijälle, jotta halutessasi pääset osallistumaan ohjelmaan tai näkemään kavereita myös muuten kuin pestin osalta. Pestiä ei tarvitse tehdä yksin, ja esimerkiksi työvuorot pyritään suunnittelemaan porukalla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin nimetyllä tulee olla tapahtuman aikana voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Arvostamme kokemusta turvallisuusalan työtehtävistä ja/tai partiotapahtumien turvassa toimimisesta. Vaatimukset eivät ole täysin kiveen hakattuja, ja niistä voidaan mahdollisesti joustaa.

Toimit tehtävässä tapahtuman ajan (pe-su).

Lisätiedot

Olli Hurme, turvallisuuspäällikkö TAI Taru Lehtinen, järjestyksenvalvontavastaava, etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus