Johtajatulet 2019 – laajennetun staabin jäsen

Johtajatulet 2019 -projekti on käynnistynyt. Tule tekemään vuoden 2019 vaikuttavinta johtajatapahtumaa meidän kanssamme!
 
Haemme nyt timanttisia jäseniä projektin laajennettuun staabiin luotsaamaan Johtajatulet 2019 alusta loppuun ja A:stä Ö:hön. Etsimme laajennettuun staabiin noin kahdeksan jäsentä varsinaisen staabin lisäksi. Pesti alkaa joulukuussa 2018 ja päättyy viimeistään marraskuussa 2019. Pesti vie aikaa illan viikossa ja viikonlopun joka toinen kuukausi itse tapahtuman lisäksi.

Laajennettuun staabiin tarvitaan osaamista eri alueilta kuten taloudesta, viestinnästä, huollosta, ohjelmasta, kumppanuuksista, elämyksistä … ja monesta muusta. Odotamme sinulta kovaa osaamista ja/tai valtavaa halua oppia yhdeltä tai useammalta suuren partioprojektin keskiössä olevalta osa-alueelta.  Olet tyyppinä luotettava ja rohkea ajattelija, pidät aikatauluista sekä muista sovituista asioista kiinni, osaat rekrytä ympärillesi vähintään yhtä hyviä tyyppejä kuin itse olet ja haluat yhtä palavasti kuin me tehdä sisällöltään ja vaikuttavuudeltaan parhaat Johtajatulet ikinä.  Me lupaamme tehdä sinun ja muiden laajennetun staabin jäsenten kanssa hulppean ja vaikuttavan partioprojektin, joka etenee alusta loppuun hallitusti mutta ilon ja innostuksen kautta.
 
Tartu tilaisuuteen ja pistä hakemus tulemaan! Jos mikä tahansa mietityttää, ole yhteydessä. Jutellaan asiat selviksi.
 
Lisätietoja: Johtajatulet 2019 projektijohtajat Pekka (pekka.hankela@partio.fi) ja Paula (paula.viikari@partio.fi)

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on kokemusta ja osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista (viittaa näihin perusteluissasi):
Seminaari- ja viihdeohjelma
Myynti ja markkinointi 
Palvelu ja/tai tekniikka
Talous ja/tai hankinta
Osallistuja-/asiakaspalvelut
Yhteistyö ja kumppanuudet
Muotoilu ja analyysi


Sinua kiinnostaa ja haluaisit tehdä jotain seuraavista (viittaa näihin perusteluissasi):
Seminaari- ja viihdeohjelmaa
Myyntiä ja markkinointia 
Palvelua ja/tai tekniikkaa
Taloutta ja/tai hankintaa
Osallistuja-/asiakaspalveluita
Yhteistyötä ja kumppanuuksia
Muotoilua ja analyysiä

Lisätiedot

Johtajatulet on Evolla 30.8-1.9.2019 järjestettävä suuri johtajuusseminaari, joka kokoaa partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset keskelle metsää innostumaan, kehittymään johtajana, nauttimaan elämyksistä ja verkostoitumaan. Johtajatulet tarjoaa viikonlopun verran inspiroivia puheenvuoroja ja laadukasta sparrausta johtajuuteen, ja mahdollistaa jokaisen yksilöllisen kehittymisen johtajana. Vuonna 2019 on vuorossa järjestyksessään kolmannet (nykymuotoiset) Johtajatulet ja sen konsepti on jo hyvin tunnettu ympäri maata. Johtajatulet on merkittävä osa Partion strategian toteuttamista. Osallistujatavoite tapahtumalle on 3000 osallistujaa.

Täytä hakemus