Johtajatulet 2019 – Turvallisuusvastaava

Johtajatulet 2019 -projekti on käynnistynyt. Tule tekemään vuoden 2019 vaikuttavinta johtajatapahtumaa meidän kanssamme!
 
Haemme nyt turvallisuusvastaavaa. Vastaavan pesti alkaa maaliskuussa 2019 ja päättyy viimeistään marraskuussa 2019. Turvallisuusvastaavan pestissä vastaat tapahtuman lääkinnästä, turvasta ja paloturvallisuudesta.
 
Tartu tilaisuuteen ja pistä hakemus tulemaan! Pesti täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy eli älä jätä yhteydenottoa viimeiseen päivään.
 

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet tyyppinä luotettava ja rohkea ajattelija, pidät aikatauluista sekä muista sovituista asioista kiinni. Haluat yhtä palavasti kuin me tehdä sisällöltään ja vaikuttavuudeltaan parhaat Johtajatulet ikinä. Me lupaamme sinulle hulppean ja vaikuttavan partioprojektin, joka etenee alusta loppuun hallitusti mutta ilon ja innostuksen kautta.

Odotamme sinulta ammattiosaamista ja/tai partiotapahtumissa hankittua osaamista lääkinnän, turvan tai paloturvallisuuden alalta ja kykyä rekrytoida ympärillesi hyvä tiimi.

Lisätiedot

Johtajatulet on Evolla 30.8.-1.9.2019 järjestettävä suuri johtajuusseminaari, joka kokoaa partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset keskelle metsää innostumaan, kehittymään johtajana, nauttimaan elämyksistä ja verkostoitumaan. Johtajatulet tarjoaa viikonlopun verran inspiroivia puheenvuoroja ja laadukasta sparrausta johtajuuteen, ja mahdollistaa jokaisen yksilöllisen kehittymisen johtajana. Vuonna 2019 on vuorossa järjestyksessään kolmannet (nykymuotoiset) Johtajatulet ja sen konsepti on jo hyvin tunnettu ympäri maata. Johtajatulet on merkittävä osa Partion strategian toteuttamista. Osallistujatavoite tapahtumalle on 3000 osallistujaa.

Täytä hakemus