Johtajatulet 2023: Hyvinvointielämyksen päällikkö


Sykkiikö sydämesi ohjelmakokonaisuuksille ja haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Hyvinvointielämyksen päällikkö vastaa elämysohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta, vastuuosa-alueenaan hyvinvointiin liittyvät elämykset, joita voivat olla esim. riippumattochillailu, letits, jalkakylpy, meditaatio, jooga, luonnon yrtit&hortoilu, empatilapolku, hiljentymislehto ja -tilaisuudet, kokoontumisnuotiot

Tehtävään tuo lisähaastetta budjetin niukkuus ja hintojen epävarmuus. Yhteistyöllä ja luovuudella sekä olemassa olevia resursseja, kuten SP:n, piirien ja lippukuntien varastoista löytyviä tarvikkeita hyödyntämällä, saadaan ohjelmasta huikea, ilman suurta rahamäärää.

Pestissä teet yhteistyötä osa-alueen sisällä sekä organisaation sisäisten että ulkoisten rajapintojen kanssa koordinoiden omalta osaltasi Johtajatulien ohjelmakokonaisuuden toteutumista.

Vastuualueet:

  • hyvinvointielämysohjelma

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vastuullasi on Johtajatulien hyvintointielämysohjelma organisointi sekä käytännön toteutuksen johtaminen. Toimit osa-alueesi pestaajana ja vastaan tekijöiden perehdyttämisestä.

Ymmärrät isoja ohjelmakokonaisuuksia ja kuinka niitä kannattaa rakentaa. Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin on hyötyä pestissä toimimisessa. Ideointikyky ja luovuus ovat eduksi tässä pestissä.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti n. 3-5- tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset

Lisätiedot

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Mari Elisa "Mekki" Kuusniemi (mekki@vesikot.net ja WhatsApp: 0503062313).

Täytä hakemus