Johtajatulet 2023: Kokemuksen jokeripäällikkö tai -mestari(t)

Tuntuuko siltä, että haluaisit olla tekemässä Johtajatulien kokemusta, mutta et löytänyt valmiista pesteistä ajatukseesi sopivaa kokonaisuutta? Vai haluaisitko tehdä jotain hieman eri tavalla kuin pestikuvauksessa on ja siksi hakemuksen täyttäminen valmiiseen ilmoitukseen ei tunnu hyvältä? Laita meille avoin hakemus, jonka tekstiosassa kerrot, mitä haluaisit tehdä ja miten se auttaisi tekemään vuoden 2023 Johtajatulista hienoimmat ikinä.

Pestin nimike, muoto, koko ja muut ominaisuudet voivat vaihdella erikseen sovittavan mukaisesti. Olemalla yhteydessä meihin jo nyt saat ajatuksesi osaksi suunnitelmia, vaikka itse pesti olisikin pienempi kokonaisuus, jonka toteutus alkaa vasta kevätkaudella 2023.

Ymmärräthän myös, että käytämme myös jokeripestien yhteydessä kokonaisharkintaa mm. tapahtuman tavoitteiden ja käytössä olevan budjetin osalta. Ihan kaikkia ideoita emme voi toteuttaa, mutta mielellämme kuulisimme uusista ideoista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Arvioidaan tarkempien keskustelujen yhteydessä. Kaikkiin pesteihin sovitaan tarkka rajaus ja tukimalli pestikeskustelujen yhteydessä.

Aiemmasta partioprojektiosaamisesta ja projektiosaamisesta yleensäkin on hyötyä pestissä toimimisessa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Lisätiedot

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti riippuen sovittavasta kokonaisuudesta sisältäen itsenäistä työskentelyä, työskentelyä muiden osa-alueiden (erityisesti talous) kanssa, ja osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset. 

Pesti alkaa sovitun mukaisesti ja päättyy 31.10.2023.?Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti. 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja? Heini Jokinen 050-4059424, heini.jokinen@partio.fi ja Lasse Roiha 050-5506982 lasse.roiha@partio.fi 

Täytä hakemus