Johtajatulet 2023: Kumppanuuspäällikkö (2 hlö)

Kiinnostavatko kumppanuudet, haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Kumppanuuspäällikkönä vastaat Johtajatulien kumppanuustoiminnasta. Toimit toisen kumppanuuspäällikön pestiparina. Teet pestiäsi tiiviissä yhteistyössä erityisesti talous- ja hankintatiimien kanssa. Pestin tarkkaa työnjakoa voidaan mukauttaa kiinnostuksen mukaan.

Pestissäsi sinua tukevat myös SP:n toimiston henkilökunta sekä SP:n pysyvä kumppanuusryhmä.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä sekä osa-alueen sisällä että etsien kumppanuusmahdollisuuksia myös muilta osa-alueilta.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Vastuualueet:

  • Kumppaneiden aktiivinen etsintä yhteistyössä SP:n kumppanuustiimin sekä kumppanuusryhmän kanssa
  • Kumppanuuksista ja vastikkeista neuvotteleminen
  • Kumppanuussopimusten valmistelu
  • Osallistuminen SP:n tapahtumien kumppanuustoiminnan kehittämiseen SP:n kumppanuusryhmässä

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimimisen edellytyksenä on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. Pestissä tarvitset vahvan kiinnostuksen ja innon kehittää olemassa olevia kumppanuussuhteita ja luoda uusia projektin yhteydessä. On eduksi, jos olet toiminut aiemmin suurehkon partiotapahtuman kumppanuuksien parissa tai sinulla on muuta kokemusta kumppanuustoiminnasta esimerkiksi työelämässä.

Pestissä käytät partion Dynamics-CRM:ää sekä Microsoft O365 -pilvityökaluja.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti ja kevääseen painottuen n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja mahdolliset ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti päättyen 31.10.2023. Talouden ja kumppanuuksien päälliköt aloittavat osa-alueidensa valmistelun mahdollisimman pian, koska kaikki talouden alaiset toiminnot tehdään etupainotteisesti. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Kumppanuuspäällikön pestissä pääset mahdollistamaan Johtajatulien onnistumista. Pääset tarkastelemaan Johtajatulia näköalapaikalta kattaen koko tapahtumaorganisaation toiminnan ja pääset kehittämään yhteistyö- ja johtamistaitojasi monipuolisesti. Saat myös kokemusta ja ymmärrystä SP:n kumppanuuksien toimintatavoista ja laajennat omaa kontaktiverkostoasi. 

Ota rohkeasti yhteyttä pestaajaan sähköpostitse jyri-petteri.paloposki@partio.fi tai puhelimitse 050 378 0711, jos kaipaat lisätietoja pestistä!

Täytä hakemus