Johtajatulet 2023: Lavatekniikkapäällikkö

Sykkiikö sydämesi ohjelmien tekniselle toteuttamiselle ja haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Lavatekniikkapäällikkö vastaa Johtajatulien ohjelmatekniikan sekä ohjelmalavojen ääni- ja valoteknisestä suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Teet pestiäsi tiiviissä yhteistyössä erityisesti muun lavaohjelmaorganisaation kanssa. Rekrytoit myös oman tiimisi.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä osa-alueen sisällä sekä organisaation sisäisten että ulkoisten rajapintojen kanssa koordinoiden omalta osaltasi Johtajatulien ohjelmakokonaisuuden toteutumista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vastuullasi on Johtajatulien lava- ja ohjelmatekniikan suunnittelu ja toteutuksen johtaminen. Sinulla on ymmärrystä lava- jaohjelmatekniikan toiminnasta sekä osaat suunnitella isoja kokonaisuuksia, olet tarkka ja vastuullinen sekä omaat can do –asiakaspalveluasenteen. Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin tai alan kokemuksestaon hyötyä pestissä toimimisessa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023. Päällikkö toimii pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

 

Voit hakea pestiä myös parina. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä pestiparisi tiedot.

 

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Mervi "Tolppa"Varis (mervi.varis@partio.fi 0404872246).

Täytä hakemus