Johtajatulet 2023: Talouspäällikkö (2 hlöä)

Kiinnostaako raha, haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Talouspäällikkönä vastaat Johtajatulien talouden suunnittelusta ja seurannasta. Toimit talous- ja hankintatiimin osana toisen talouspäällikön pestiparina. Teet pestiäsi tiiviissä yhteistyössä erityisesti kumppanuus- ja hankintatiimien kanssa. Pestin tarkkaa työnjakoa voidaan mukauttaa kiinnostuksen mukaan.

Pestissäsi sinua tukevat myös SP:n taloustoimisto sekä SP:n pysyvä talousryhmä, joka tukee erityisesti budjettikierrosten valmistelussa.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä sekä osa-alueen sisällä että tukien muita osa-alueita talouden suunnittelussa ja seurannassa.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Vastuualueet:

  • Budjetointi
  • Tapahtuman talouden seuranta ja toteuman arviointi
  • Yhteistyö erityisesti kumppanuuksien, hankinnan ja myynnin kanssa

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimimisen edellytyksenä on ymmärrys talouden seurannasta ja budjetoinnista sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. On eduksi, jos olet toiminut aiemmin suurehkon partiotapahtuman taloustiimissä

Pestissä käytät SP:n talousjärjestelmiä sekä Microsoft O365 -pilvityökaluja.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti ja kevääseen painottuen n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja mahdolliset ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti päättyen 31.10.2023. Talouden ja kumppanuuksien päälliköt aloittavat osa-alueidensa valmistelun mahdollisimman pian, koska kaikki talouden alaiset toiminnot tehdään etupainotteisesti. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Talouspäällikön pestissä pääset mahdollistamaan Johtajatulien onnistumista. Pääset tarkastelemaan Johtajatulia näköalapaikalta kattaen koko tapahtumaorganisaation toiminnan ja pääset kehittämään yhteistyö- ja johtamistaitojasi monipuolisesti. Saat myös kokemusta ja ymmärrystä SP:n taloushallinnon moderneista prosesseista.

Ota rohkeasti yhteyttä pestaajaan sähköpostitse jyri-petteri.paloposki@partio.fi tai puhelimitse 050 378 0711, jos kaipaat lisätietoja pestistä!

Täytä hakemus