Johtajatulet 2023: Tuotepäällikkö(t)

Osana Johtajatulien kokemuskokonaisuutta etsimme

Tuotepäällikkö(jä)

Tuotepäällikkönä vastaat siitä, että tapahtuman osallistujille on tarjolla Johtajatulet-brändättyjä tuotteita, jotka tukevat tapahtuman elämyksellisyyttä, näkyvyyttä, visuaalista ilmettä ja taloutta. Sinulla on näkemys siitä, miten kehittää Johtajatulien tuotemyyntiä tapahtuman tavoitteet huomioiden. Osaat käyttää tuotehallinan välineitä, joilla osallistujien tarpeet ja preferenssit kartoitetaan etukäteen niin tuotteiden kuin myynnin prosessienkin osalta. Huomioit tekemisessäsi erilaiset kohderyhmät, mukaan lukien EVP:t.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on visio miten luoda tapahtumatuotekokonaisuus, joka kohtaa erilaisten osallistujien tarpeita, niin tuotteiden kuin saatavuudenkin osalta. Hoidat luotettavasti tuotteisiin liittyvät hankinnat ja rahavirrat. Jos visiosi tai yhdessä sovittu toteutustapa sitä vaatii, luot tarvittavat kumppanuudet yhteistyössä muiden osa-alueen ja partion toimihenkilöiden kanssa.

Osaaminen myynnistä, markkinoinnista ja/tai tuotehallinnasta on edellytys pestin hyvälle hoitamiselle. Osaat myös luoda myyntikanavat niin tapahtumaa edeltävälle kuin tapahtumanaikaisellekin myynnille. Ymmärrät ja hallitset myyntiin liittyvät tavoitteet ja riskit.

Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin on hyötyä pestissä toimimisessa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Lisätiedot


Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti n. 2-4 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, työskentelyä muiden osa-alueiden (erityisesti talous) kanssa, ja osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset. 

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023.?Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti. 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja? Heini Jokinen 050-4059424, heini.jokinen@partio.fi ja Lasse Roiha 050-5506982 lasse.roiha@partio.fi 

Täytä hakemus