Johtajatulet 2023: Vastuullisuuspäällikkö (2 hlö)

Kiinnostaako vastuullisuus tapahtumatuotannossa, haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Vastuullisuuspäällikkönä vastaat Johtajatulien vastuullisuuden kartoittamisesta ja parantamisesta sekä Johtajatulien vastuullisuustekojen suunnittelusta. Toimit toisen vastuullisuuspäällikön pestiparina. Pestin tarkkaa työnjakoa voidaan mukauttaa kiinnostuksen mukaan. Rekrytoit myös oman tiimisi yhdessä pestiparisi kanssa.

Pestissäsi sinua tukevat myös SP:n toimiston henkilökunta sekä SP:n pysyvä vastuullisuusryhmä.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä sekä osa-alueen sisällä että selvittäen muiden osa-alueiden toimintaa vastuullisuusnäkökulmasta ja vaikutat tapahtuman järjestämisessä tehtäviin valintoihin. Vastaat myös tapahtuman vastuullisuusraportoinnista ja hiilijalanjälkilaskennasta.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Vastuualueet:

  • Tapahtuman vastuullisuuden suunnittelu ja vastuullisuustekojen koordinointi koko tapahtumaorganisaation kesken
  • Tapahtuman vastuullisuusraportoinnin suunnittelu ja raportointi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimimisen edellytyksenä on ymmärrys vastuullisuusasioista esimerkiksi työelämän ja opintojen kautta, laaja kiinnostus kestävän ja vastuullisen tapahtuman tekemistä sekä tapahtuman eri osa-alueita ja niiden tehtäväkirjoa kohtaan ja hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. On eduksi, jos olet toiminut aiemmin suurehkon tapahtuman vastuullisuuden parissa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti ja kevääseen painottuen n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja mahdolliset ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti päättyen 31.10.2023. Talouden ja kumppanuuksien päälliköt aloittavat osa-alueidensa valmistelun mahdollisimman pian, koska kaikki talouden alaiset toiminnot tehdään etupainotteisesti. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Vastuullisuuspäällikön pestissä pääset mahdollistamaan Johtajatulien onnistumista. Pääset tarkastelemaan Johtajatulia näköalapaikalta kattaen koko tapahtumaorganisaation toiminnan ja pääset kehittämään yhteistyö- ja johtamistaitojasi monipuolisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä pestaajaan sähköpostitse jyri-petteri.paloposki@partio.fi tai puhelimitse 050 378 0711, jos kaipaat lisätietoja pestistä!

Täytä hakemus