Johtajia Satahanka XIV:lle

Satahanka XIV –leiriprojektin johtoon etsitään kahta innokasta huipputyyppiä ja taitavaa johtajaa, joilla on kokemusta ja näkemystä partiotoiminnasta vesillä. Leirinjohtajuus onloistava tilaisuus ottaa seuraava askel partiopolullasi. Leiri järjestetään kesällä 2021, pesti alkaa kesällä 2019 ja päättyy syksyllä 2021.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Leirinjohtajien tehtävänä on koota projektiryhmä ja johtaa leiriprojekti alusta loppuun. Yhteistyötä tehdään SP:n hallituksen ja meripartioryhmän kanssa. Leiri suunnitellaan soveltuvin osin yhdessä Finnjamboreen 2022:n kanssa, joten leirinjohtajien kokemuksia ja osaamista voidaan tarvittaessa hyödyntää myös sen valmisteluissa.

 

Satahanka XIV on leiriprojektina vielä hyvin alkutekijöissään. Leirin­johtajana vaikutat Satahanka-projektin toteutumiseen, kuten leiripaikkaan, projektitiimin kokoonpanoon sekä leirin teemaan monipuolisesti.

 

Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi Satahanganleirinjohtajan pestiin kuksassa 23.5 mennessä. Hakemusten joukosta valitaan pyydettyjen motivaatiokirjeiden perusteella leirinjohtajakandidaatit mukaan haastatteluun. Haastattelun perusteella valikoidaan ehdokkaat pestikeskusteluihin, joiden perusteella valinnat tehdään.


Kerro perusteluissa lyhyesti millaisen leirin tekisit ja miksi juuri sinä olisit hyvä johtamaan seuraavaa Satahankaa. Olemme erikseen yhteydessä pestiä hakeneisiin lisätietojen kera.


Lisätiedot

Lasse Roiha (SPH)
Kaisa Johto (SPH)
Anni Silvola (Meripartioryhmä)
Mikael de Meulder (Meripartioryhmä)

Täytä hakemus