JOTA-JOTI ryhmän viestintävastaava

JOTA-JOTI-ryhmän viestintävastaavan pestiin kuuluu ryhmän viestinnän koordinointi ja sisällön tuottaminen eri kanaviin ja yhteistyötahoille (some, SP web, piirit, FiSSc, WOSM) sovitun rytmin mukaisesti.

JOTA-JOTI on lokakuun kolmas viikonloppu ja tekeminen painottuu keväällä suunnitteluun yhdessä JOTA-JOTI ryhmän kanssa ja syksyllä viestintään kevään suunnitelmienmukaan siten että 70 % tekemisestä on ajalla syyskuu-marraskuu, painottuen erityisesti tapahtuma-aikaiseen viestintään. Tapahtumaviikonlopun aikana pitää olla käytettävissä. Teet yhteistyötä kaikkien kotimaisten partioviestijöiden kanssa ja lokakuussa myös ulkomaisten JOTA-JOTI viestintä/some toimijoiden kanssa. Lisäksi huolehdit partioviestin välittämisestä mm Suomen Radioamatööriliiton suuntaan välittäen mm tapahtumatiedot Radioamatööriliiton viikkotiedotteisiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvittava kokemus

Viestintävastaavan pestiin vaaditaan erilaisten sosiaalisen median kanavien tuntemista ja niiden käytön hallintaa. Viestintä painottuu kuvalliseen ja sanalliseen viestintään,joten sujuva tiivistetyn tekstin tuotto ja mm valokuvien käsittely someen on keskeisiä osa-alueita tekemisessä. Tehtävässä onnistumiseen olisi hyvä olla kokemusta viestinnän toteuttamisesta vähintään lippukuntatasolta. Kommunikointia tehdään suomen lisäksi englanniksi (tapahtuman aikana some), eikä ruotsinkielen hallintakaan haitaksi ole (FiSSc ja Nordic JOTA-JOTI yhteistyö).

Pestin vaatima ajankäyttö

JOTA-JOTI viikonloppu (lokakuun kolmas viikonloppu), edeltävät 2kk JOTA-JOTI ryhmänkokoukset noin 1 kerta/kk ja lisäksi yhteistyöverkostojen kokoukset ja suunnittelutehtävät 2-3h/vko.


Lisätiedot

Lisätiedot JOTA-JOTI ryhmän pj saku.elovaara@partio.fi 

Täytä hakemus