Kaavainsinööri | Kajo 2022

Jaa että mihin pistetään teltta pystyyn? No prikulleen tuohon!

Haemme kaavainsinööriä vastaamaan Kajon leirikaavan tuottamisesta. Kaava on yksi leirin suunnittelun ja rakentamisen merkittävimmistä dokumenteista, sillä se kokoaa ja ohjaa kaikkea toimintaa leirillä.


Kaavainsinööri on osa kaavoitustiimiä ja kuuluu leirikokemuksen osa-alueeseen.

Kaavainsinööriltä toivotaan intoa, halua ja inspiraatiota tehdä Kajosta toimivin suurtapahtuma henkilömuistiin. Pestissä pääset toteuttamaan metsään rakentuvaa väliaikaista kaupunkia yhdessä kaavoitustiimin kanssa.


Kaavainsinöörinä olet vastuussa leirialueen mittausaineistosta sekä teknisestä toteutuksesta. Vastuullasi on kaavoituksessa toiminnallisuuden varmistaminen ja teknisen puolen johtaminen sekä kaavoittajien konsultointi. Tehtävä muotoutuu tekijänsä näköiseksi – kerrothan hakemuksessasi, millainen rooli olisi mielestäsi kiinnostavin.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Teet tiivistä yhteistyötä kaavoitusmestarien sekä muun kaavatiimin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme sinulta kokemusta leirielämästä. Eduksi on, että sinulla on kokemusta maankäytön suunnittelun teknisestä puolesta opinnoissa, työelämässä tai vaikkapa vapaaehtoistyön saralta. Lisäksi toivomme, että sinulla on perustaidot jostain cad-ohjelmasta. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, ja intoa toteuttaa se.

Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä.


Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä joitain tunteja viikossa.


Hae pestiä ja tule tekemään leirikaavaa like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit loistava kaavainsinööri Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat kaavoitusmestareilta Elina Lampiselta (+358 44?353 0503) ja Eerika Simoiselta (+358 40 745 6708) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus