Kahvilakymppi, pääkahvila, keittiö (2 kpl)

Maistuisiko tuore pulla ja kahvikupillinen päivällä, tai kenties wingsit ja toastit iltaherkuksi? Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan Kajon pääkahvilan keittiön antimia!

Haemme Kajon pääkahvilaan kahta keittiökymppiä. Kahvilat tarjoavat leiriläisille elämyksellisiä ja maukkaita hetkiä keskellä Evon metsää, ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään pääkahvilasta koko leirin yhteistä olohuonetta.

Keittiökympeiltä toivotaan innokkuutta tarjota sujuvaa ja unohtumatonta kahvilaelämystä leiriläisille. Pääkahvilan arki tulee olemaan täynnä menoa ja meininkiä, joten vauhdinsietokyky ja tehtävien priorisointikyky auttavat sinua tekemään pestiä hymy huulilla. Pestissä pääset johtamaan pääkahvilan keittiötiimiä yhdessä johtajaparisi kanssa, ja yhdessä takaatte keittiön saumattoman toimivuuden läpi koko leirin. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden päästä harjoittelemaan omia johtamis- ja organisointitaitoja.

Keittiökymppinä vastaat vuorossasi tuotteiden valmistuksesta ja kahvilatuotteiden varastokierrosta. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja ideoimaan keittiössä itse valmistettavia tuotteita, ja sitä kautta luomaan koko leirin herkullisinta kahvilaelämystä. Toimit osana pääkahvilatiimiä ja tukenasi on kaksi kahvilamestaria.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

PESTISSÄ TARVITTAVAT TAIDOT

Pestiin kuuluu suolaisten ja makeiden tuotteiden valmistusta, kahvilan varastokierron ja inventoinnin organisointia sekä muiden kahvilan keittiön päivittäisten toimintojen huolehtiminen. Eduksi on, että sinulla on kokemusta työskentelystä ravintolan tai kahvilan keittiössä, sekä kahvilatuotteiden valmistuksesta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet luontainen masterchef ja haluat tarjota leiriläisille jotain uutta ja herkullista leirikahvilasta. Hygieniapassi on hyödyksi pestissä.

PESTIN KESTO JA AJANKÄYTTÖ

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppukesästä 2022. Pestin työmäärä painottuu kesään 2022, mutta pääset olemaan mukana valmistelevassa työssä ennen leiriä. Toivomme myös, että pystyt osallistumaan rakennusleirille edes osaksi aikaa. Ennen leiriä pesti vaatii ajankäyttöä joitain tunteja kuukaudessa ja osallistumista yhteisiin suunnittelupalavereihin.

Lisätiedot

Hae pestiä ja tule tekemään unohtumatonta kahvilaelämystä yhdessä muun kahvilatiimin kanssa. Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit nohevin pääkokki Kajon pääkahvilaan. Voit hakea pestiin yksin tai parina. Parina haettaessa tulee kummankin hakijan täyttää oma hakemus.

Lisätietoja pestistä saat pääkahvilan kahvilamestareilta Sofia Kähkölältä (+358 50 599 5284) ja Sanna Sarvijärveltä (+358 50 599 5279) (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus