Kajo-suurleirin Ko-Gi-aktiviteettien vastuuhenkilö

Kajo-suurleirillä toteutetaan useita partiojohtajien jatkokoulutukseen liittyviä aktiviteetteja eri kohderyhmille. Etsimme näkemyksellistä ja toimeentarttuvaa henkilöä vastaamaan näiden aktiviteettien suunnittelusta ja organisoinnista.

Aktiviteettien tarkempi suunnittelu on osa tätä pestiä, mutta perinteisesti satoja osallistujia yhteen kokoavan Ko-Gi-tapaamisen lisäksi niihin sisältyy sekä partiojohtajien jatkokoulutuksen kohderyhmälle, koulutusta parhaillaan suorittaville että Ko-Gi-ohjaajana toimiville suunnattua toimintaa.

Pestiin kuuluvat tehtävät:

  • Kajon Ko-Gi-tapaamisen suunnittelu ja johtaminen
  • Partiojohtajajatkokoulutuksen markkinointiin liittyvien aktiviteettien koordinointi
  • Ko-Gi-koulutusta suorittavien tuen organisointi
  • Ko-Gi-ohjaajien tapaamisista ja koulutustilaisuuksista vastaaminen
  • Yhteyshenkilönä toimiminen SP:n Ko-Gi-ryhmän ja Kajon organisaation välillä
  • Erikseen sovittavat muut tehtävät Kajolla (esim. koulutusjärjestelmän markkinointi)
Kokoat ympärillesi resurssitehokkaan tiimin, jolla ontarvittava osaaminen ja kyky toteuttaa aktiviteetit menestyksellä. Osallistut myös itse aktiviteettien toteuttamiseen leirin aikana.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä menestyminen edellyttää suoritetun Ko-Gi-koulutuksen lisäksi kattavaa ja ajantasaista osaamista partiojohtajien jatkokoulutuksen eri osa-alueista. Sopiva tausta pestiin on esimerkiksi kokenut Ko-Gi-kouluttaja tai-ohjaaja. Lisäksi on tärkeää, että olet motivoitunut laadukkaan osallistuja- ja kouluttautujakokemuksen mahdollistamiseen. Sinulla on näkemys siitä, miten Ko-Gi-aktiviteetit toteutetaan onnistuneesti, ja intoa toteuttaa se yhdessä tiimisi kanssa.

Pestiin kuuluu yhteydenpitoa oman tiimin jäsenten ja muiden Kajon tekijöiden kanssa, aktiviteettien suunnittelua, markkinointiviestintää sekä vastuualueeseen liittyviä neuvotteluja eri tahojen kanssa. Kokonaisuutta tullaan valmistelemaan pääosin etänä O365-ympäristössä.

Pesti ja aktiviteetit ovat osa SP:n Ko-Gi-ryhmän toimintaa, mutta ne suunnitellaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kajon toimijoiden kanssa. Pestiin kuuluu osallistuminen Ko-Gi-ryhmän kokouksiin tarpeen mukaan. Pestiin valittavalla ei voi olla samanaikaisesti muuta paljon aikaa vievää pestiä Kajolla.

Lisätiedot

Pesti alkaa vuoden 2022 alusta ja päättyy loppuraportoinnin valmistuessa syksyllä 2022 (huom: Tämän ilmoituksen perustiedoissa pestin kestoksi mainittu kaksi vuotta on virheellinen).

Työmäärä painottuu aktiviteettien valmisteluun ennen leiriä, toiminnan johtamiseen ja toteuttamiseen leirin aikana, sekäraportointiin ja arviointiin leirin jälkeen. Tehtävä vaatii leirille osallistumisen lisäksi ajankäyttöä keskimäärin muutamia tunteja viikossa.

Ko-Gi-ryhmän puheenjohtajat Jussi Lares ja Janne Roslöf antavat mielellään lisätietoa pestistä.

Täytä hakemus