Kaksi Logistiikkamestaria, Finnjamboree Kajo 2022

Kajon Tavara & Toimitus eli siis hankinta, logistiikka, varasto ja jälleenmyynti ovat nyt tehtävinä sijoitettu yhteen Resurssien organisaation alle. Tehokas yhteistyö edellä mainittujen eri osa-alueiden välillä on oleellinen osa leirin toteuttamista ja tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa mietitään tavaroiden kulku tehokkaasti leiriprojektin aikana aina jälleenmyyntiin saakka. "Tällä leirillä eivät pienet puupallot ole hukassa."

Tässä pestissä saat kokemusta ison leirin tavaralogistiikasta, leirin sisäisestä henkilölogistiikasta ja pääset vastaamaan siitä,että nämä toteutuvat sujuvasti ja laadukkaasti. Huolehdit yhdessä pestiparisi kanssa siitä, että leiriprojektin aikana sekä tavarat että ihmiset liikkuvat oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan sekä pääset kokoamaan ja johtamaan leirin logistiikkaosastoa (ajojärjestelijät, kuljetuskympit ja -tiimit).

Vastuullasi on Kajon ulkoinen ja sisäinen tavaralogistiikka, sisäinen henkilölogistiikka sekä näihin liittyvien prosessien suunnittelu ja johtaminen yhdessä pestiparisi kanssa. Pestissä pääset näkemään aitiopaikalta kuinka leirin sisäinen liikenne toimii ja omalta osaltasi varmistamaan onnistuneen leirikokemuksen. Pestiin kuuluu myös logistiikan sujuvaan hoitamiseen käytettävien järjestelmien määritys.

Työskentelet vahvassa yhteistyössä Kajon Tavara & Toimituksen muiden mestareiden ja asiantuntijoiden sekä leirin muiden osa-alueiden kanssa. Tukea pestiisi saat Kajon Tavara & Toimituksen päälliköiltä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ymmärrät isoja logistisia kokonaisuuksia, olet tarkka ja vastuullinen sekä omaat can do –asiakaspalveluasenteen. Aiemmasta projektiosaamisesta partiossa tai työelämässä sekä alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pestin laajuuden takia pesti on mielekkäintä hoitaa paripestinä. Voit siis hakea pestiin yksin tai yhdessä parisi kanssa. Tarkempi pestiparin työnjako sovitaan pestauksen yhteydessä.

Pestiin kuuluu osallistuminen Kajon Tavara & Toimituksen ryhmän sekä oman johdettavan ryhmän Teams palavereihin 1-2 kertaa kuussa sekä ryhmän viikonloppuseminaareihin 2-3 kertaa vuodessa. Talvella ja keväällä 2022 kuljetustilausten laatimista koulutetaan muulle organisaatiolle. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja oman osaston johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Pestit alkavat helmikuussa 2021 ja päättyvät leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022. Pestiin kuuluu leirielämä esiraksalta purkuleirin loppuun.


Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen päälliköt Mervi Varis (mervi.varis@partio.fi 0404872246) ja Petteri Lavikko(petteri.lavikko@partio.fi 05062700).

Täytä hakemus