Kaksi osallistujapalvelumestariparia Kajolle

Kajon osallistujapalvelut-tiimiin haetaan kahta mestariparia. Osallistujapalvelut vastaa nimensä mukaisesti osallistujien palveluiden suunnittelusta ja tuottamisesta leirin aikana. Palveluita voivat olla infopisteet eri puolilla leiriä, osallistujatunnisteiden jako, löytötavarat ja alaleirin organisaation tukeminen, tai palvelupyyntöjen vastaaontto ja hallinta, tai moni muukin (ei vielä keksitty) asia.


Mestariparit vastaavat oman vastuualueensa suunnittelusta ennen leiriä ja leirin aikana varsinaisten palveluiden tuottamisesta yhdessä rekrytoitavien tiimiensä kanssa.Roolissa tärkeimpiä rajapintoja ovat ennenkaikkea tiedenhallintopalveluiden eri mestarit, alaleirien tekijät, kv-tiimi ja palveluiden eri osa-alueiden tiimit. Tukea saat osalistujapalveluiden päälliköltä ja osa-alueen muilta tiimeiltä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä onnistuminen edellyttää kokemusta partioleireistä, asiakaspalveluintoa ja paineensietokykyä. Kyky ajatella uudella tavalla ja kyseenalaistaa vanhat rakenteet on hyväksi, me haluamme tehdä osallistujille parasta leiriä, emmekä (välttämättä) niin kuin aina ennenkin on tehty. Rooli tulee olemaan leiriläisten monien toiveiden, pyyntöjen ja huolien keskiössä ja paineenkin alla on tärkeä pysyä rauhallisena ja priorisoida tehtävät asiat tarpeen mukaan. Toisaalta osallistujapalvelumestarit pääsevät toimimaan lähellä leiriläisten arkea ja niitä aurinkoisia ja rauhallisia kahvihetkiäkin tiimin kanssa ehtii pitää.


Kerrothan hakemuksessasi kokemuksestasi partioleireiltä (millaisissa pesteissä olet toiminut), ja siitä sujuisiko leiriläisten palvelu myös mahdollisesti jollakin muulla kielellä suomen lisäksi. Pestia voi hakea joko yksin tai valmiin parin kanssa.


Pestiin liittyviä kokouksia on aluksi 1/kk ja leirin lähestyessä 1-3/kk, lisäksi useampi livetapaaminen.

Täytä hakemus