Kehitysyhteistyöhankeryhmän jäsen

Vuoden 2019 alussa käynnistetty #NoMissedSchoolDays -hanke etsii kahta uutta projektiryhmän jäsentä! #NoMissedSchoolDays on Suomen Partiolaisten, Uganda Scouts Associationin ja Uganda Girl Guides Associationin yhteistyöhanke. Hankkeen tavoitteena on naisten ja tyttöjen vaikutusmahdollisuuksien ja tasa-arvon edistäminen sekä kuukautisiin liittyvien tabujen rikkominen sekä Suomessa että Ugandassa. Suomen projektitiimin tehtäviin kuuluvat Ugandan projektitiimin tukeminen ja avustaminen, projektin hallinto ja raportointi sekä aktiviteettien suunnittelu Suomen partio-ohjelmaan.

Etsimme projektiryhmäämme kahta uutta jäsentä, jotka täydentävät kokoonpanoamme. Pesti tarjoaa monipuolisia tehtäviä niin globaalikasvatuksen, viestinnän kuin hallinnon parissa riippuen mielenkiinnon kohteistasi. Pestin kesto on alustavasti vuoden 2020 loppuun, mutta projekti jatkuu vuoteen 2022 saakka, joten pestissä on mahdollista jatkaa myös pidempään. Pesti vaatii ajankäyttöä useamman tunnin viikossa sekä joitain viikonloppuja.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet:
  • Kiinnostunut globaaleista kysymyksistä, naisten oikeuksista ja tasa-arvosta
  • Oma-aloitteinen, aktiivinen ja tartut toimeen
  • Valmis sitoutumaan projektiin ja sen vaatimaan ajankäyttöön
  • Kokemus globaalikasvatuksesta ja partiosta on hyödyksi mutta ei välttämätöntä

Lisätiedot

Täytä siis avoin hakemus alla. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja siitä mitä osaamista sinulla on pestiin. Kysymyksiä pestistä voi laittaa ryhmän puheenjohtajalle: laura.kanninen@partio.fi


Täytä hakemus