Kiittämismestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kiittämismestari vastaa leirillä pestissä toimivien aikuisten ja vaeltajien laadukkaasta kiittämisestä. Mahdollisuuksienja suunnitelmien mukaan myös samoajapestissä toimivia voisi kiittää tehdystä työstä. Tärkeää huomioida jokaista pestiläistä niin aineettomasti kuin aineellisestikin. Kiittäminen voi olla esimerkiksi some-kampanja kaverin kehumisesta yhtä hyvin kuin ansiomerkki, energiapatukka yhtä hyvin kuin pestikaverille annettu postikortti. Tule ideoimaan kaikkea uutta ja ilahduttavaa! Kukapa ei haluaisi olla vastaamassa hyvän mielen tuottamisesta leirillä? Kiitettäviä on arviolta 6000 (+4000 samoajaa), joten tässä pestissä pääset haastamaan itseäsi tehdessäsi Kajosta jokaiselle parhaan paikan tehdä vapaaehtoistyötä.

Pestiin haetaan yhtähenkilöä. Kiittäminen on osa HR-ryhmää, johon kuuluvat myös pestaus, johtajahuolto sekä varavoimapalvelut. Kiittäminen muodostaa johtajahuollon kanssa tiiviinyhteistyötiimin. Kiittämismestari johtaa kiittämistiimiä, jonka koko määräytyy suunnitelmien tarkentuessa.

Kiittämismestariksi toivomme henkilöä, joilla on runsaasti toimivia ideoita kiittämiseen leirillä. Myös rohkeus hakea yhteistyökumppaneita aineellisen kiittämisen mahdollistumiseen on tärkeää. Pestissä on hieno tilaisuus päästä ideoimaan ja toteuttamaan kiittämissuunnitelmia alusta alkaen. Olet onnistunut pestissäsi, jos osaat välittää tapoja kiittää ja pitää huolta Kajon tekijöistä kaikilla tasoilla.

Pestin kesto: 2/2021-9/2022

Pestin edellyttämäajankäyttö: kiittämismestari osallistuu HR:n kokouksiinkerran kuukaudessa (Teams) ja suunnittelee itse oman tiiminsä ajankäytön. Keväälle toivomme yhtä live-tapaamista HR:n mestareille.

Lisätietoja HR-päällikkö Mari Siukola, 040-5933012,mari.siukola@partio.fi


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Visiointi-, viestintä- ja organisointitaidoista on hyötyä pestissä. Pesti sisältää myös budjetointia. Pestiin on mahdollista hakea ilman edeltävää partiokokemusta, mutta mestaripestiin valinnan jälkeen hakijan tulee liittyä partioon.

Täytä hakemus