Kohtaamistyön kymppi

Huomaatko väliinputoajat helposti?

Olisiko sinusta seuraa ja apua yksinäisille ja “väliinputoajille”?

Pidätkö mielelläsi tunnelmaa yllä yhteisohjelmiin siirtyessä tai sieltä palatessa? Haluatko antaa aikaasi sinne missä tarvitaan kuuntelijaa ja “mitä kuuluu” -kysyjää? Huomaatko vapaa-ajalla eksyneet lampaat? Haluatko mahdollistaa yksinäisille seuraa ja osallistumisen vapaa-ajan ohjelmaan? Ja vielä: Jaksat kävellä läpi leirialueen päivästä toiseen?

Sinua kaivataan! Kohtaajat liikkuvat ympäri leirialuetta ja ottavat huomioon heidät, jotka eivät halua tai uskalla osallistua yksin, ovat vailla juttuseuraa, ovat väsyneitä/henkisesti kuormittuneita tai kärsivät esimerkiksi jonkin riitatilanteen takia. Pesti vaatii tilannetajua ja reippautta, sekä iloista asennetta ja sanavalmiutta. Pestissä toimitaan osittain tiiviissäkin yhteistyössä henkisen turvan kanssa!

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat johdettavaksesi itse rekryämäsi joukon kohtaamistyön tekijöitä, eli kohtaajia, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan suunnitelmat sitten leirillä.

Kehittämö huolehtii nimensä mukaisesti leiriläisten kehittymisestä pestissään ja pestin ulkopuolella, sekä osaamisen tunnistamisesta ja leiriläisten henkisestä hyvinvoinnista. Kehittämössä pääset vaikuttamaan onnistuneeseen leirikokemukseen tukemalla jaksamista ja uuden oppimista.

Kohtaajakymppinä vastaat yhdessä henkisen tuen kymppien kanssa siitä, että jokainen tulee kohdatuksi tarvitsemallaan tavalla, ja siitä, ettei kukaan jää yksin ja kaikilla on mahdollisuus keskustelukaveriin, turvallisiin kokemuksiin ja hyvään jaksamiseen leirillä!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää osallistumista kohtaamisen kymppitiimin yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä mahdolliseen viikonlopputapaamiseen keväällä 2022. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja järjestämiseen oman tekijä-tiimin kanssa.

Kymppipestit ovat jotamispestejä, joten hakijoilta toivotaan kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai parin kanssa.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja! 

Lisätietoja antaa kohtaamistyönmestari: 
Sara-Pauliina “SaPa” Aho (sara-pauliina.aho@partio.fi) 

Täytä hakemus