Kuljetuskymppi | Finnjamboree Kajo 2022

Kuljetuskymppi vastaa kuljetusten päivittäisestä organisoinnista ja ajojärjestelystä. Kuljetuskymppinä vastaat leirin sisäisten ja ulkoisten kuljetusten organisoinnista ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa. Lisäksi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä leirin muiden osa-alueiden kanssa, jotta tavarat ja ihmiset saadaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Pestiin kuuluu olennaisesti oman tiimin johtaminen. Tiimiin kuuluu kaksi logistiikkamestaria, kuljetuskymppi, 5 ajojärjestelijää sekä paljon eri ajoneuvojen ja työkoneiden kuljettajia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti alkaa alkusyksystä 2021 ja päättyy leirin loputtua syyskuussa 2022. Aikaa pesti vie ennen leiriä kahdesta viiteen iltaa kuukaudessa. Lisäksi syksyllä 2021 ja keväällä 2022 järjestetään seminaarit, joihin on hyvä osallistua. Pestiin annetaan täysi perehdytys. Pestiin kuuluu leirielämä aina rakennusleiristä purkuleirin loppuun asti.
Pesti edellyttää organisaatiokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä yhteistyötaitoja, Tärkeintä on kuitenkin palveluhenkinen asenne ja tekemisen meininki. Ajokortti on välttämätön.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen logistiikkamestarit Ari Toivonen p. 050 372 7423, ari.toivonen@partio.fi ja Olli Hurme p. 0400 936 854, olli.hurme@partio.fi

Täytä hakemus