Kulkuri / Finnjamboree Kajo

Jo saapuminen on elämys. Massa liikahtaa yllättävän nopeasti kun sen hyvin suunnittelee!

Haemme Kulkuria vastaamaan Kajolla ihmismassojen liikkumisesta ja siirtymistä. Leirillä siirrytään päivittäin useasti paikasta toiseen, usein koko leiri yhtä aikaa. Kulkuri on osa kaavoitustiimiä ja kuuluu leirikokemuksen osa-alueeseen.

Kulkurilta toivotaan intoa, halua ja inspiraatiota tehdä Kajosta toimivin suurtapahtuma henkilömuistiin. Kulkuri kokoaa muiden osa-alueiden edustajista siirtymätiimin, jota Kulkuri johtaa. Kaikki osa-alueet osallistuvat siirtymien suunnitteluun ja muotoiluun. Siirtymät eivät ole vain raastava tomumarssi, vaan elämyksellinen osa leiriarkea. Siirtymien suunnittelussa otetaan huomioon leirin aikataulu, kaava sekä siirtymien muotoilu. Millaisia erilaisia siirtymiä leirillä voisi olla? Voisiko jokin siirtymä olla raikuva ja ripeä, toinen hiljainen ja hiipivä?

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua ja aikataulutusta. Teet tiivistä yhteistyötä monialaisen siirtymätiimin lisäksi kaavoitusmestarien sekä muun kaavatiimin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme sinulta kokemusta leirielämästä. Eduksi katsotaan kokemus jostain liikkumista ja sen suunnittelua koskevasta alasta, kuten liikennesuunnittelusta, turvallisuusalasta, palvelumuotoilusta tai muusta muotoilusta. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on näkemys siitä, miten siirtymistä tehdään pakollisen marssin sijaan elämys, ja intoa toteuttaa se.

Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä.


Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä joitain tunteja viikossa.

Lisätiedot

Hae pestiä ja tule tekemään Kajon siirtymiä like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit loistava Kulkuri Kajolle. 

Lisätietoja pestistä saat kaavoitusmestareilta Elina Lampiselta (+358 44 353 0503) ja Eerika Simoiselta (+358 40 745 6708) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus