Kumppanuuskyläkymppi (4 kpl) Finnjamboree Kajo 2022

Haetaan neljää kumppanuuskyläkymppiä suunnittelemaan ja toteuttamaan Kajolle kumppanuuskylää. Kumppanuuskylä on kohtaamispaikka leirin keskellä, jossa leirin kumppanit esittelevät toimintaansa leiriläisille. Kumppanuuskyläkymppinä pääset ennen leiriä mukaan suunnittelemaan eri kumppanien esittelypisteille ohjelmaa. Leirin aikana johdat tekijäsamoajia, jotka vetävät ohjelmaa esittelypisteillä. Tässä pestissä pääset tutustumaan leirin kumppaneihin, sekä edistämään partion ja kumppaneiden välistä yhteistyötä konkreettisella tavalla.


Kumppanuuskyläkympit muodostavat kumppanuuskylätiimin yhdessä Kumppanuuskylämestarin kanssa, ja kuuluvat Kajolla Vastuullisuus ja Kumppanuudet-ryhmään (VaKu), joka kuuluu Resurssit osa-alueeseen.


Pestissä aikaa kuluu ennen leiriä viikoittain, ja ajankäytön tarve kasvaa leirin lähestyessä. Pesti alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä tarvitaan kiinnostusta partiokasvatukseen. Kokemus partiokasvatuksesta ja leiriohjelman suunnittelusta on hyödyksi.


Koska kumppanuuskylä on leirin kohtaamispaikka, toivotaan siellä pestissä olevilta perustason kielitaitoa leirin virallisilla kielillä: suomi, ruotsi ja englanti. Kerrothan lyhyesti kielitaidostasi hakemuksessasi.


Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa kumppanuuskylämestari Hanna Österman: hanna.osterman@partio.fi

Täytä hakemus