Kumppanuuskylämestari Finjamboreelle

Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja partion näkyvyydestä sen ulkopuolella. Kumppanuuskylämestarina olet avain asemassa luomassa kontakteja ja rakentamassa näkyvyyttä yhteistyötahoille.

Kumppanuuskylämestarin tavoitteena on leirille toteuttava kumppanikylä. Kumppanikylään on tulossa noin 6-10 kumppanipistettä ja ainakin yksi myymälä. Kumppanikylä voi toimia myös kutsuvieraiden palvelupisteenä, josta vierailut alueelle voivat alkaa ja/tai päättyä.

Kumppanikylä toimii koko leirin ajan toimien erilaisten tahojen keskitettynä alueena erityyppisten esittelyjen ja kontaktien kohtaamispaikkana.

Käytännössä alue voi palvella ainakin seuraavia tahoja:

· Yrityskumppanit

· Yhteisökumppanit

· KV-partiojärjestöjen tarvitsemat esittelypisteet

· Leirilippukuntien tarvitsemat lyhyemmät esittelypisteet

· Muut mahdolliset tarpeet

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kumppanuuskylämestarina onnistut kun projektihallinta ei ole sinulle täysin uutta, johtdon ottaminen ei vieroksuta ja pystyt viestimään sujuvasti. Aikataulut ja budjetointi tuntuvat kotoisilta. Pesti sopii vaeltajalle tai aikuiselle.

Pestiin kuuluu osallistuminen vastuullisuus- ja kumppanuusryhmän Teams-palavereihin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja omaan itsenäiseen työhön kokousten ulkopuolella leiriä kohti enenevissä määrin.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022. Pestiin kuuluu leirielämä esiraksalta purkuleirin loppuun.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat Vastuullisuus- ja kumppanuuspäälliköt Lotta Kuuteri, lotta.kuuteri@partio.fi tai 050 5336286 ja Paavo Tertsunen, paavo.tertsunen@partio.fi tai 050 4924555

Täytä hakemus