Kumppanuusvastaava

Valiokunnan kumppanuusvastaavana vastaat yhdessä tiimisi kanssa Suomen Partiolaisten kumppanuuksista ja kehitysyhteistyöstä. Kumppanuusvastaavana olet avainasemassa SP:n virallisten kumppanuushankkeiden onnistumisen takaamisessa tukemalla hankkeiden johtajia ja projektiryhmiä läpi projektin. SP:n kansainvälisten yhteyksien valiokunnan jäsenenä pääset myös vaikuttamaan laajasti SP:n kansainväliseen toimintaan ja osallistumaan omien kiinnostuksiesi mukaan myös toiminnanalan muihin tehtäviin.

Pestin vaatima ajankäyttö on 5-10 h/kuukaudessa. Pestissäsi pääset osallistumaan valiokuntatyöskentelyyn noin kuudesti vuodessa järjestettävissä kokouksissa. Kaksi kuudesta kokouksesta järjestetään laajennettujen valiokuntien tapaamisina, jolloin pääset tekemään yhteistyötä myös piirien luottamushenkilöiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kumppanuusvastaavan tehtävä vaatii ennen kaikkea kykyä suunnitella ja kehittää Suomen Partiolaisten kehitysyhteistyötä. Tehtävänäsi on motivoida ja tarvittaessa tukea valiokuntasi jäseniä ja projektitiimejä onnistumaan hankkeissa. Pestissä menestymisessä on erityisesti eduksi kehitysyhteistyön tuntemus ja projektinhallintataidot. Ennen kaikkea halu, asenne ja kyky tukea keskusjärjestön vapaaehtoisia menestymään kumppanuushankkeissa on kriittistä pestissä onnistumiselle. Hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua huomattavasti pestissäsi, sillä pestiin sisältyy yhteistyötä eri järjestöjen ja projektiryhmien kanssa.
Täytä hakemus