Kutsuvierasexpertti / Finnjamboree Kajo 2022

KUTSUVIERASEXPERTTI (8 HENKILÖÄ)

Kajollavierailee eri tahojen kutsumia kutsuvieraita useana eri päivänä leirinaikana. Kutsuvierasexperttinä olet vastaanottamassa ja opastamassaleirille saapuvia kutsuvieraita ja kutsuvierasryhmiä. Kutsuvierasexperttientehtävät voivat vaihdella kielitaidon ja kokemuksen perusteella. Leirilläkutsuvieraiden opastamisen lisäksi tehtäviin voi sisältyä muun muassacateringiin, kansainvälisiin vieraisiin, kuljetuksiin tai muihinyleisjärjestelyihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia.

Pestit sopivat myös paripestiksi. Pestejätehdään tiiviissä yhteistyössä kutsuvieraskymppien kanssa. Hakemuksessasituo esiin kielitaitosi ja muut erityisosaamisesi tai kiinnostuksen kohteesi.

Pesti vieennen leiriä muutamia tunteja kuukaudessa. Experttinä saatat osallistua ennenleiriä erilaisiin suunnittelukokouksiin. Rakennus- ja purkuleirilleosallistuminen olisi suotavaa.

Kutsuvieraskokonaisuustoteutetaan leirillä vierailijat-tiimin kanssa osana resurssiorganisaatiota.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Aikaisempaa kokemusta kutsuvierastoiminnasta ei tarvitse olla, mutta tarvitset kokemusta partiotoiminnasta, jotta osaat kertoa siitä myös vieraille. Aiempi kokemus suurleireistä on eduksi pestissä.

Lisätiedot

Lisätietoakymppipesteistä saat kutsuvierasmestareilta:  
Marjo Majlund (marjo.majlund@partio.fi) ja Iina Ojala (iina.ojala@partio.fi)


Täytä hakemus