Kutsuvierasmestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Leirille kutsuttavien yhteistyökumppani-, sidosryhmä- ym. kutsuvieraiden leirielämyksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa kutsuvierasmestari yhdessä vierailijapäälliköiden ja Partioaseman työntekijöiden kanssa. Tässä pestissä pääset luomaan ja toteuttamaan kutsuvieraskonseptin alusta lähtien Kajon tavoitteiden mukaisesti. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä verkostojen luomisessa ja organisointitaidoissa. Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Kutsuvierasmestari (tai mestaripari) johtaa omaa tekijätiimiään. Kutsuvierasmestari on osa Vierailijat-tiimiä, joka kuuluu Resurssit -osa-alueeseen.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tiimin johtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailijat-tiimin ja oman johdettavan tiimin palavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi Teamsissa). Osallistut myös Vierailijat-tiimin viikonloppuseminaarin 1-2 kertaa vuodessa.

Lisätietoja pestistä saa vierailijapäälliköiltä:Johanna ”Nonnu” Valento, puh. 0504007171 ja Susanna ”Rassu” Rask puh.0451148111, sähköposti etunimi,sukunimi@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ymmärrät partion brändin ja sen vahvistamisen mahdollisuudet isolla leirillä. Sinulla on organisointi- ja vuorovaikutustaitoja etkä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Pestissä on hyötyä hyvistä kirjallisista ja suullisista viestintätaidoista.


Täytä hakemus