Kuvittaja – finnjamboree Kajo 2022

Miten Kajon visuaalinen ilme taipuu erilaisiksi kuvituksiksi? Tähän pääset vaikuttamaan Kajon kuvittajana! Kajolla pyritään mahdollisimman saavutettavaan viestintään ja yhtenä keinona tavoitteen saavuttamiseen on kuvallinen viestintä. Näin pyrimme esimerkiksi ratkaisemaan mahdolliset kielimuurihaasteet. Miten muuntaa monisanaiset ja joskus monimutkaisenkin oloiset kirjalliset ohjeet yksinkertaisiksi kuvituksiksi? Ota haaste vastaan ja hae tiimiimme!

Kuvittaja on osa Kajon graafista tiimiä, jonka vastuulla on Kajon visuaalisen ilmeen jalkauttaminen läpi leirin. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojasi sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen merkittävällä tavalla. Kuvittajana pääset työntämään kädet saveen ja visioimaan kokonaisuutta.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennen leiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä heti pestaamista alkaen.

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman leiri-ilmeen puikoissa, tämä on sinun pestisi! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit paras valinta kuvittajaksi Kajolle.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää hyvää visuaalista silmää sekä taitoa muuttaa monimutkaisetkin sanalliset ohjeistukset yksinkertaisiksi kuviksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksi, sillä kommunikoit pestissäsi paljon paitsi oman tiimisi myös leiriorganisaation muiden osa-alueiden kanssa – ovathan he “ilmetoimiston asiakkaita”. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Lisätiedot

Lisätietoja graafikon pestistä voi kysellä viestintä- ja markkinointipäälliköiltä Pauliina Kajava ja Susanna Pyörre, etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus