KV-logistiikkamestari / Finnjamboree Kajo 2022

Liuta ulkomaalaisia partiolaisia pakkautuneina busseihin määränpäänään Evo. Tässä palapelissä on monta liikkuvaa osaa, ja se vaatii rautaista otetta. Haussa on logistiikkataituripari, joilla on jo jonkinlaista kokemusta kuljetuskokonaisuuden organisoinnista.

Osallistujien ja varusteiden pitää kulkea pitkiä matkoja lentokentiltä tai satamista leirille ja aikanaan takaisin, mutta milloin ja miten se parhaiten onnistuu? Ilman sujuvia kuljetuksia kansainvälisten partiolaisten on huomattavasti vaikeampaa päästä Kajolle. Vastuullanne on organisoida Kajon järjestämät leirikuljetukset Evolle ja sieltä pois sekä näiden vastaanottotoiminta. Lisäksi vastaatte Home Hospitalityyn osallistuvien kuljetuksista tiiviissä yhteistyössä KV-ystävyysmestarien kanssa. Vastuullenne kuuluu kuljetusten kilpailuttaminen muun organisaation kanssa, aikatauluttaminen ja koordinointi sekä yhteistyö lentokentille ja satamiin (eli logistiset kumppanuudet). Suunnitelmat aloitetaan mahdollisimman pian, jotta näin iso kokonaisuus saadaan sujuvasti maaliin.

Myöhemmässä vaiheessa pestaatte itsellenne tiimin, jonka koko riippuu esimerkiksi ulkomaalaisten osallistujien lukumäärästä. Lisäksi saatte tukea KV-päälliköiltä sekä kansainvälisyyden muilta mestareilta ja koko osa-alueelta.

Mestaripestin kesto on syksy 2021- syyskuu 2022. Viikkotasolla aikaa pestin hoitamiseen tulee varata muutamia tunteja, leiriä kohden ajankäyttö lisääntyy. Pestiin kuuluu kuukausittaisia etäkokouksia kansainvälisyyden osa-alueen kesken sekä vaihtelevasti viikonlopputapaamisia sekä yhteistyötä muiden osa-alueiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme hakijoilta

•kiinnostusta KV-toimintaa kohtaan
•kokemusta kuljetuskokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta
•hyvää aikataulutus- ja organisointikykyä
•asiakaspalveluhenkisyyttä
•englanninkielen taitoa (myös muut kielet lasketaan eduksi)

Lisätiedot

Pesti tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainväliseen partiotoimintaan tekemisen lomassa sekä kehittyä projektinhallinnan saralla. Saat vankkaa kokemusta suurleirin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä mahdollisuuden kehittyä jo itsellesi tutuillakin osa-alueilla. Uusilta kansainvälisiltä tuttavuuksilta ei voi välttyä. Tavoitteenamme on tehdä mukavassa tiimissä pestiä, jota muistelee hymyillen vielä pitkään Kajon jälkeen.


Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja juttelemme pestin vaatimuksista ja mahdollisuuksista!

Lisätietoja antaa KV-päällikkö Nela Söderman daniela.soderman@partio.fi

Täytä hakemus