KV-ohjelmayhteistyömestari / Finnjamboree Kajo 2022

Oletko idearikas ihminen, joka on valmis tekemään yhteistyötä laaja-alaisesti useiden eri osa-alueiden kanssa? Tässä pestissä ei ole tarkoitus lähteä suunnittelemaan jokaista aktiviteettia alusta alkaen itse, vaan soluttautua laajasti koko leiriorganisaation ohjelmakattaukseen.

Kajon yksi tavoitteista on tarjota kansainvälisiä kokemuksia kaikille. Miten tähän päästään, vaikka ulkomaalaisia pääsisikin leirille suunniteltua vähemmän? Pestissäsi vastaat tähän kysymykseen esimerkiksi ohjelmien ja muiden vapaa-ajan aktiviteettien kautta. Kansainvälisyyden kannattaa näkyä suunnitelmissa jo hyvin varhaisessa vaiheessa, jotta se tuntuu luontevammalta leirin arjessa. Mietit esimerkiksi, miten ohjelmalaaksot, isot iltaohjelmat, kahvilat, iltanuotiot tai leirilippukuntien ruokailuhetket saavat kansainvälisiä vivahteita. Tehtävänäsi on myös tuoda ideoitasi aktiivisesti esiin ja tehdä yhteistyötä eri ohjelmasta vastaavien tahojen kanssa. Kajolla kansainvälisyys ei rajoitu kohtaamisiin ulkomaalaisten partiolaisten kanssa, vain se kuuluisa taivas on rajana. Vaikutat pestissäsi kaikkien leiriläisten positiiviseen kv-kokemukseen ja saatat herättää isomman kipinän kansainvälistä partiotoimintaa kohtaan.

Toimit pestissäsi mestariparin kanssa, jonka kanssa pestaatte myöhemmin tiimin. Lisäksi saat tukea KV-päälliköiltä sekä kansainvälisyyden muilta mestareilta ja koko osa-alueelta.

Mestaripestin kesto on helmikuu 2021 - syyskuu 2022. Viikkotasolla aikaa pestin hoitamiseen tulee varata muutamia tunteja, leiriä kohden ajankäyttö lisääntyy. Pestiin kuuluu kuukausittaisia etäkokouksia kansainvälisyyden osa-alueen kesken, sekä vaihtelevasti viikonlopputapaamisia sekä yhteistyötä muiden osa-alueiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme hakijalta:
  • kiinnostusta KV-toimintaa kohtaan
  • käytännön tietoa ohjelmakokonaisuuksien suunnittelusta
  • hahmotusta yleisellä tasolla suurleirin eri aktiviteeteista ja laaksoista
  • yhteistyö- ja paineensietokykyä
  • englanninkielen taitoa (myös muut kielet lasketaan eduksi)

Lisätiedot

Pesti tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainväliseen partiotoimintaan tekemisen lomassa sekä kehittyä projektinhallinnan saralla. Saat vankkaa kokemusta suurleirin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä mahdollisuuden kehittyä jo itsellesi tutuillakin osa-alueilla. Uusien kansainvälisten tuttavuuksien lisäksi löydät todennäköisesti monia uusia kansainvälisen partiotoiminnan toteutustapoja. Tavoitteenamme on tehdä mukavassa tiimissä pestiä, jota muistelee hymyillen vielä pitkään Kajon jälkeen.

Pestiin haetaan pestiparia. Voit hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa, muistathan mainita hakemuksessa mahdollisesta toisesta hakijasta.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja juttelemme pestin vaatimuksista ja mahdollisuuksista!

Lisätietoja antaa KV-päällikkö Meri Suomi, meri.suomi@partio.fi

Täytä hakemus