KV-tuen tiimin jäsen

Miten kansainvälinen partio voisi olla osa lippukuntien arkea? Miten mahdollisimman moni partiolainen kokisi olevansa osa kansainvälistä partioyhteisöä? Miten entistä useampi pääsisi rakentamaan ystävyyttä yli rajojen? Näiden teemojen parissa toimii kansainvälisten yhteyksien valiokunnan KV-tuen tiimi. Tiimin tavoitteena on tehdä yhteistyötä partiopiirien kanssa kansainvälisen toiminnan järjestämisessä ja lippukuntien tukemissa.

KV-tuem tiimiin haetaan kahta jäsentä! Toinen pestattavista toimii yhteyshenkilönä maailmalla oleville partiokodeille sekä tiedottaa niiden toiminnasta KVY-valiokunnan kokouksissa ja toisen erityisalaa tulee olemaan upouuden eurooppalaisten partiolaisten yhteistyösivuston Azimuthin käyttöönotto Suomessa! Näiden kahden jäsenen lisäksi tiimiin kuuluu puheenjohtaja, joka vastaa tiimin toiminnasta ja on tiimiläisten apuna KV-toiminnan tukemissa. Tiimin kolme jäsentä saa kukin omat yhteistyöpiirit, joiden kanssa pitää yhteyttä säännöllisesti.

Pestiin kuuluu osallistuminen kansainvälisten yhteyksien valiokunnan kokouksiin (n. 1/kk, pois lukien kesäkuukaudet) ja tiimin omiin palavereihin sekä aktiivinen yhteistyö ja yhteydenpito partiopiirien kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Jos sinua kiinnostaa kotikansainvälisyys, kansainväliseen ystävyyteen kannustaminen, lippukuntien leirimatkojen tukeminen ja entistä paremman yhteistyön tekeminen partiopiirien kanssa, nyt on aikasi iskeä! Pestissä ei vaadita aiempaa kansainvälistä kokemusta, innostunut asenne ja halu oppia riittävät!

Lisätiedot

Lisätietoja pesteistä antaa ja kysymyksiin mielellään vastaa KV-tuen tiimin puheenjohtaja Jere Huotari (jere.huotari@partio.fi)

Täytä hakemus