L-SP Koulutusohjaaja

Koulutusohjaajana pääset toteuttamaan ja kehittämän Suomen Partiolaisten koulutusjärjestelmää piirissä. Koulutusohjaajana tuet merkittävällä tavalla lippukuntien ydintoimintaa kouluttamalla vapaaehtosia lippukuntatoimijoita.

Koulutusohjaaja osallistuu koulutusryhmän kokouksiin kerran kuussa. Tämän lisäksi itsenäinen pestin hoitaminen vie keskimäärin 1-2 tuntia viikossa. Koulutusohjaajan pestiin kuuluu yhden kurssin johtaminen vuosittain, mikä vie aikaa koulutusviikonloppujen lisäksi
staabin rekrytointiin ja staabin kokouksien järjestämiseen. Lisäksi koulutusohjaajalla on mahdollisuus toimia Ko-Gi ohjaajana.

Pesin tarkka sisältö sovitaan kunkin pestattavan kanssa erikseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on innostunut ja jatkuvasti oppimishaluinen asenne partiokouluttamista kohtaan. Haluat kouluttaa muita ja kehittää partiokoulutusta piiritasolla. Olet käynyt Ko-Gi-kurssin ja mahdollisesti myös partiokouluttajakurssin. Tiedät partion strategian, koulutusjärjestelmän sekä olet perillä ajankohtaisista projekteista ja piirin toiminnasta.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antavat koulutusministeri Anni Raiko (anni.raiko@partio.fi) ja KR:n puheenjohtaja Otto Glader (otto.glader@partio.fi)

Täytä hakemus