L-SP Somejaosto jäsen

Oletko kiinnostunut sosiaalisen median kanavien päivittämisestä? Onko sinulla sana ja oikeinkirjoitus hallussa? Nautitko hyvistä kuvista ja kauniista feedistä? Onko sinulla pilke silmäkulmassa? Tykkäätkö testailla uusia ominaisuuksia kuten Reelejä? Somejaosto voisi olla juuri sinulle oikea paikka!

Somejaostossa voit erikoistua joko Instagramiin, Twitteriin tai LinkedIniin. Mainitsethan hakemuksessasi, mikä kanavista kiinnostaa! Jaostossa pääset ideoimaan kamppiksia yhdessä muiden kanssa sekä luomaan juuri sinun näköistä sisältöä piirin somekanaviin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Somekanavien päivittämisen lisäksi jaoston jäsenten olisi hyvä pari kertaa vuodessa pystyä osallistumaan piirin tapahtumiin kuten paraatijuhlaan tai syyskokoukseen ja päivittämään sieltä someen. Jaosto kokoontuu keskimäärin kuusi kertaa vuodessa ja lisäksi on suositeltavaa kouluttautua ja osallistua viestinän tekijöille tarkoitettuihin tapahtumiin. Pestin sisältöön ja ajankäyttöön on mahdollista itse vaikuttaa. Pesti soveltuu samoajille ja sitä vanhemmille partiolaisille. LinkedIniä päivittävän olisi hyvä olla vähintään vaeltajaikäinen LinkedInin luonteen vuoksi. Pesti on kaksivuotinen.

Lisätiedot

Lisätietoa somejaoston puheenjohtajalta Erikalta erika.andersen@partio.fi

Täytä hakemus