L-SP Sudenpentujaosto, jäsen

Tervetuloa Sudenpentujaostoon!

Jaosto tukee sudenpentujen ja akeloiden toimintaa piirin lippukunnissa. Jaosto toteuttaa akeloiden tapahtumia ja koulutuksia, tuottaa materiaaleja, vaikuttaa sudenpentutoimintaan piirissä ja lippukunnissa sekä tukee sudenpentujen ohjelmatapahtumien järjestäjiä.

Jaostolaisilta odotetaan kiinnostusta jaoston tapahtumiin, sekä osallistumista omien mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena on, että jokainen jaoston jäsen on mukana ainakin yhdessä tapahtumassa joka vuosi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sudenpentujaoston jäsenet ovat piirin luottamushenkilöitä. Jaostolaisilta odotetaan kiinnostusta sudenpentutoimintaan, maksettua SP:n jäsenmaksua ja sitoutumista jaoston toimintaan. Jaostolaisilta toivotaan partionjohtajan peruskurssin, sekä akelakurssin suorittamista.

Sudenpentujaostossa saat tehdä sitä, minkä koet omaksi vahvuudeksi - tai kokeilla jotain uutta!
Voit toimia kouluttajana, someviestijänä, messuvastaavana, tuottaa materiaaleja akeloille tai sudareille, toimia kokouksen sihteerinä tai toimittaa akelapostia!

Jaosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa, osa kokouksista pidetään etänä Teamsin välityksellä. Kokoukset kestävät kerralla n. 2-3 tuntia, tämän lisäksi aikaa menee myös oman pestin sisällön tai meneillään olevan projektin mukaan.

Lisätiedot

Kysy lisää sudenpentujaoston ohjelmaohjaajalta: amanda.lehtovaara@partio.fi

Täytä hakemus