L-SP Taoston jäsen

Taoston jäsenenä olet asiantuntija 12-15 vuotiaiden mielenliikkeistä. Olet siis henkisesti tarpoja tai tottunut olemaan kyseisen ikäryhmän kanssa. Taostossa olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa elämyksiä tarpojille ja tukemassa tarpojien johtajia.
Tunnetuimpia tapahtumiamme ovat majakat kahdesti vuodessa, mutta järjestämme myös muita tapahtumia. Olemme mukana myös muissa piirin tapahtumissa.
Taosto tukee tarvittaessa alueita ja lippukuntia tarpojaohjelman toteuttamisessa ja kehittämisessä vierailemalla kouluttamassa alueilla. Koulutamme myös piirin luotsikoulutuksissa. Kouluttamiseen ja tapahtumiena järjestämiseen perehdytetään vähitellen ensimmäisen vuoden aikana. Pesti kestää kaksi vuotta. Pesti vie aikaa vähintään kaksi tuntia kuukaudessa. Voit itse määritellä kuinka paljon enemmän haluat ja pystyt käyttämään aikaa jaostotoimintaan.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Taoston jäseneltä toivotaan kykyä heittäytyä uusiin haasteisiin. Lisäeduksi katsotaan hullujenkin ideoiden saaminen ja yritys ja into toteuttaa niitä erilaisissa tarpojien tapahtumissa. Liian vakavamieliset eivät valitettavasti pärjää meidän kanssamme.
Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta tarpojista tai tarpojaohjelmasta.

Kaipaamme joukkoomme erityisesti uusia miespuolisia jäseniä.

Lisätiedot

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian hakemuksen saavuttua ja sopivien henkilöiden kanssa sovitaan pestikeskustelu.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on meiltä jotain kysyttävää!

Täytä hakemus