Lääkäri, ekspertti, Finnjamboree Kajo 2022

Hei sinä laillistettu lääkäripartiolainen tai partiolaiseksi halajava lääkäri. Toivotamme sinut tervetulleeksi Kajon upeaan lääkäritiimiin. Kyseessä on eksperttipesti eli pesti vaatii erityisammattiosaamista.

Kajolla leiri tarjoaa vapaaehtoisvoimin leiriläisten perusterveydenhuollon. Tätä toteutetaan niin leirin ensiapupisteillä, joissa hoidetaan pienet nopeasti hoituvat vaivat, kuin myös leirisairaalalla, missä voidaan arvioida potilaiden vointia tarkemmin vierianalytiikan ja tarvittaessa osastoseurannan avulla.

Lääkärin työ leirillä tulee olemaan lähtökohtaisesti perustason akuuttivastaanottoa, yksittäisiä erityisosaajia (silmätaudit, psykiatria, nuorisopsykiatria) lukuun ottamatta. Älä kuitenkaan kavahda, vaikka perustason työstä olisi aikaa. Ympärilläsi on iso tiimi, jonka avulla jokainen varmasti pääsee työnsyrjästä kiinni nopeasti. Ja metsässä lääkintä vie mennessään niin tekijän kuin sydämen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellytämme pestiin lääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja Valviran laillistusta. Jokaisen hakijan tiedot tarkistetaan JulkiTerhikistä. Valitettavasti lääkärin tehtäviin emme voi ottaa lääketieteen kandidaatteja. Työ on vuorotyötä ja potilasvirtojen mukaisesti iltapainotteista, yövuoroja ei välttämättä tule jokaiselle.

Hakemuksessasi kerro partiotaustastasi, työtaustastasi ja siitä haluaisitko työskennellä mieluummin ensiapupisteellä vai leirisairaalassa vaiko jopa molemmissa. Kerrothan myös, mikäli omaat lääketieteellistä erityisosaamista, jonka voisit leirillä valjastaa lääkintämme käyttöön. Tarvitsemme joukkoomme myös mahdollisuuksien mukaan muutamaa silmätautien ja psykiatrian (myös nuorisopsykiatrian) osaajaa. Ilmoitathan myös mikäli olet jo ennen leiriä kiinnostunut osallistumaan leirilääkinnän suunnitteluun.

Lisätiedot

Perehdytyspäivä 14.5. sekä Evolla 14.7. lähtien.

Täytä hakemus