Lääkäri, Kimara 2024

Haemme nyt lääkäreitä osaksi Kimaran lääkinnän tiimiä. Pääset työskentelemään osana leirilääkinnän asiantuntijajoukkoa leiriolosuhteissa.

Kimaran Turvallisuus on toimialana osa Palveluiden osa-aluetta. Turvallisuuden organisaatio on ammattitaitoinen asiantuntijaorganisaatio, jossa toimii Lääkinnän lisäksi erillinen Tilannekeskus sekä Palon, Turvan ja Henkisen Turvallisuuden tiimit.

Kimaran Lääkintä vastaa leirin lääkinnästä. Leirilääkintä on tilapäinen terveydenhuollon toimintayksikkö, jonka tarjoaa yleislääkäritasoista sairaanhoitoa ja se päivystää ympärivuorokautisesti. Pienet vaivat on tarkoitus hoitaa savussa, mutta sitten kun savussa ei enää osaaminen riitä, on leirin lääkintä leiriläisten apuna.

Kimaran Lääkintä koostuu ensiapupisteestä, leirisairaalasta ja ensihoidosta. Lisäksi leirisairaalan yhteydessä on apteekki, joka palvelee lähinnä leirin lääkintää. Ensiapupiste ja sieltä kiertävät hoitajat ovat leiriläisen ensimmäinen kontakti leirilääkintään. Ensihoito päivystää hoitotason ambulanssin kanssa 24/7, ja tarvittaessa häken niin osoittaessa se osallistuu myös lähialueen muuhun ensihoitotyöhön.

Pääsääntöisesti kukaan ei hae vain yhteen pisteeseen töihin, vaan kaikki pääsevät tekemään kaikkea. Otamme kuitenkin huomioon esimerkiksi mahdolliset fyysiset rajoitteet sijoittelussa. Työtä tehdään vuoroissa, ja jokaiselle mahdollistetaan myös keskeytyksetön lepohetki. Yöaikaisesta ruokailusta huolehditaan. Pyrimme järjestämään työvuorot niin, että jokainen pääsee vuorollaan myös nauttimaan leirielämästä. Työvuorosuunnittelussa otetaan myös huomioon jokaisen kokemus ja mahdollinen tuen tarve.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet palveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten parissa. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Olet joustava, eikä mene sormi suuhun, kun on tarve tarttua toimeen.

Edellytämme pestiin lääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja Valviran laillistusta. Jokaisen hakijan tiedot tarkistetaan JulkiTerhikistä. Valitettavasti lääkärin tehtäviin emme voi ottaa lääketieteen kandidaatteja, vaan he voivat hakea ensiauttajiksi.

Turvallisesti yhdessä -verkkokurssi ja Helppo tulla -verkkokoulutus tulee olla käytynä leiriin mennessä.

Pestin kesto ja ajankäyttö

Lääkinnän tekijän pesti ei vaadi varsinaisesti ennakkosuunnittelua vaan pesti alkaa leirillä Pestiin voi hakea riippumatta siitä, osallistutko leirille koko ajaksi (26.7-3.8.) vai vain muutamaksi päiväksi. Keväällä/alkukesästä pidetään ennakkopäivä. Viimeisenä rakennusleiripäivänä (25.7.) pidetään lääkinnän tekijöiden yhteinen perehdytyspäivä.

Lisätiedot

 

Hakemus

Kerrothan hakemuksessasi hakemaasi pestiin liittyvästä työ- ja partiokokemuksestasi, sekä sen kuinka pitkäksi aikaa osallistut leirille.  

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä ja vastauksia kaikenlaisiin kysymyksiin antaa lääkinnän mestari Salla ja turvallisuuspäällikkö Ansu. 

Lääkinnän mestari Salla: salla.kaitainen[at]partio.fi

Turvallisuuspäällikkö Ansu: annamari.kaki[at]partio.fi

Täytä hakemus