Lainaamokymppi / Pop-Up-ohjelma / Finnjamboree Kajo 2022

Onko kirjaston jokainen nimeke tuttu, löytyykö taskustasi Makuunin työtodistus tai liki valmis logistiikan alan tutkinto? Jos ei, ei mitään hätää, kaikkeen tähän saat kokemusta lainaamokympin pestissä. Luvassa myös takuuvarmaa kehitystä Mölkyssä ja muissa pihapeleissä.

Pop-up-ohjelman HYPPY -osa-alueen lainaamokymppi on yksilöpesti.Voit hakea myös parin kanssa kahta HYPYN kymppipestiä yhdessä. Mainitse tämä hakemuksessa.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HYPPY vastaa leiriläisten liikuttamisesta. HYPPY-ohjelma voi sisältää mitä tahansa joogasta jalkapalloon, kabaddista karateen tai suunnistuskoulusta salsakurssiin. HYPPY-kokonaisuudelle on luotu raamit, mutta lopullinen ohjelma hahmottuu kymppien mielikuvituksen ja mielenkiinnon mukaan.

HYPPY-tiimissä on tukenasi kaksi hulvattoman huippua mestaria, jotka siivittävät sinut läpi Kajo-vuoden. Tiimiin kuuluu lisäksi seitsemän kymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että niin leiriläiset kuin tekijätkin saavat mahdollisuuden purkaa ylimääräistä energiaa, oppia uutta ja tutustua eri liikuntamuotoihin, huolehtia hyvinvoinnistaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta liikunnan parissa.

Lainaamokympin pesti on sekoitus pelejä, leikkejä ja logistiikkaa. Lainaamokymppi vastaa pop-upin peli- ja liikuntavälinelainaamon toiminnan suunnittelusta ja lainaamon pyörityksestä leirin aikana. Lainaamon nimikeluettelon suunnittelu kuuluu pestiin. Lainattaviin nimikkeisiin voisi kuulua vaikkapa mölkky, krokettivälineet tahi sulkapallomailat palloineen. Lainaamon kylkeen voi kehittää oheisohjelmaa oman mielenkiinnon mukaan. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi vaeltajien petankkiturnaus otsalampun valossa? Lainaamokympin rooli kasvaa leirillä, kun lainaamo pitää saada pyörimään sujuvasti.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin ei vaadita partiokokemusta tai erityistaitoja. Järjestelmällisyys on lainaamokympille hyve. Tärkeintä on, että uskot lainaamon kokoelmien pysyvän sinulla hyppysissä ja saat lainaamon pyörimään.


Lisätiedot

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista HYPPY-tiimin yhteisiin palavereihin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Lisätietoja pestistä hyppymestareilta Jounilta ja Petralta.

jouni.lappalainen[at]partio.fi, 040 8368033

petra.uitus[at]partio.fi

Täytä hakemus