Leirilehden toimittaja, Finnjamboree Kajo 2022

Oletko aina halunnut päästää sisäisen journalistisi vapaaksi? Kiinnostaako sinua kirmata ympäri leirialueen ikuistamassa Kajoa niin osallistujille kuin kotijoukoille? Näetkö itsesi elämässä ja hengittämässä Kajoa niin siellä kuin täällä? Tällöin voisit olla juuri meille sopiva leirilehden toimittaja!

Leirilehden toimittajana pääset näkemään ja kokemaan Kajon täysin omanlaisesta näkökulmasta, pääset tarkastelemaan niin kulissien taakse kuin kuulemaan ja haastattelemaan eri puolilta tulleiden henkilöiden tarinoita. Kajon leirilehti toteutetaan digitaalisena uutissivusto-tyylisenä julkaisuna, joten tekstit eivät unohdu kierrätyspinoon vaan niihin voidaan palata uudestaan ja uudestaan. Toimittajana tehtävänäsi on yhdessä toimituskunnan kanssa löytää ja raportoida mielenkiintoisista Kajomaisista hetkistä Kajolta. Pääset myös ideoimaan uutissivuston rakennetta sekä mahdollisia vakipalstoja. Toimituskuntaan olisi tarkoitus pestata noin parikymmentä tekijää, joista osa keskittyy suomenkieliseen artikkeleihin, osa ruotsinkielisiin ja osa englanninkielisiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvitaan erinomaisia suomenkielen taitoja, sillä toimit julkaisun toimittajana. Mikäli osaat ruotsia tai englantia ja haluat toimia toimittajana näillä kielillä, on se myös mahdollista! Voit keskittyä joko yhdellä kielellä toimimiseen tai tehdä useammalla kielellä. Partiokokemus ei ole edellytys pestissä toimimiseen, mutta partiomedioiden tietämys on suureksi eduksi. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä ennen leiriä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Pesti alkaa heti sopivien toimittajien löydyttyä ja päättyy syksyllä 2022.

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysyä viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi

Täytä hakemus