Leirilehtikymppi, Finnjamboree Kajo 2022

Oletko aina halunnut päästä tekemään leirilehteä yli 15 000 henkilölle? Kutkuttaako ajatus päätoimittajana toimimisesta ja leiriarjen ikuistamisesta lehden sivuille? Tällöin leirilehtikympin pestin on juuri sinulle!

Pestissä pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja rakentamaan leirilehden konseptin yhdessä viestintätiimin kanssa. Leirilehti tulee olemaan ei-paperinen, joten pääset myös vaikuttamaan siihen millä alustalla lehteä tehdään. Mitä kaikkea lehdessä halutaan kertoa ja minkälaisilla tavoilla? Kymppinä pestaat myös ryhmän tekijöitä varsinaiseen lehden tekemiseen aina toimittajista taittajiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin tekemiseen edellytämme kokemusta lehtien tai muiden vastaavien julkaisujen tekemisestä joko partiossa tai partion ulkopuolella. Toimit käytännössä julkaisun päätoimittajana ja vastaat kokonaisuuden Kajomaisuudesta, oikeakielisyydestä sekä partiomaisesta otteesta. Partiokokemus ei ole ehdoton edellytys pestissä toimimiseen, mutta partiomedioiden tietämys on suureksi eduksi. Suomen kielen kielitaito on ehdoton edellytys pestissä toimimiseen. Mikäli sinulla on muuta kielitaitoa, kuten englanti ja ruotsi on siitä hyötyä varsinkin kielellisen saavutettavuuden kannalta.

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kymppinä tulet pestaamaan oman tekijätiimisi ja johtamaan heidän toimintaansa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2022. Pestissä olet osa viestintätiimiä sekä viestintä-markkinointiryhmää. Kymppinä olet velvoitettu osallistumaan tiimin yhteisiin kokouksiin noin kerran kuukaudessa, leirin lähestyessä mahdollisesti useamminkin. Lisäksi suunnittelu ja konseptointi vie oman aikansa sekä energiansa.

Lisätiedot

Kerrothan hakemuksessasi mikä sinun suhteesi on partiojulkaisuihin, kuten piirilehtiin. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja lisää tietoa voit kysyä viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi

Täytä hakemus