Leirimatkavastaava: Kansainvälisten yhteyksien valiokunta

Omaatko projektinhallintataitoja? Onko kansainvälinen partio intohimosi? Haluatko olla mahdollistamassa ja tukemassa suomalaisten lähtöä leirimatkoille? Leirimatkavastaavana olet avainasemassa SP:n virallisten leirimatkojen onnistumisen takaamisessa tukeamalla leirimatkojen johtajia ja staabeja läpi projektin.

Leirimatkavastaavana vastuullasi on SP:n leirimatkojen kohteiden kartoitus ja niiden esittely SP:n KVY-valiokunnalle, leirimatkanjohtajien rekrytointi yhdessä kansainvälisen valtuutetun kanssa sekä leirimatkanjohtajien ja staabien tuki ja ohjaus läpi projektin. Lisäksi pääset kehittämään SP:n leirimatkatoimintaa yhdessä toisen leirimatkavastaavan kanssa. Leirimatkavastaavana sinulla on työparinasi toinen leirimatkavastaava ja tehtävät jaetaan teidän kahden kesken.

Pestin vaatima ajankäyttö koostuu KVY-valiokunnan kokouksista n. 6 krt/vuosi sekä leirimatkojen ohjauksesta n. 2-3 iltaa kuukaudessa (vaihtelee projektien vaiheista riippuen) sekä viikoittaisesta etätyöskentelystä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

• Kykyä ohjata, kannustaa, innostaa ja motivoida
• Kykyä tarjota tukea ja löytää ratkaisuja ongelmatilanteissa
• Palautteenantotaitoja
• Kokemusta partion leirimatkoista
• Projektinhallintataitoja
• Kykyä kommunikoida tarvittaessa englanniksi/muilla kielillä

Lisätiedot

Pestissä pääset oppimaan yhteistyötaitoja, muiden tukemista ja ohjaamista kohti tavoitteita sekä rekrytointitaitoja. Lisäksi pääset vahvistamaan projektinhallintataitoja sekä oppimaan laajasti partion kansainvälisestä toiminnasta. 

SP:n kansainvälisten yhteyksien valiokunnan jäsenenä pääset myös vaikuttamaan laajasti SP:n KV-toimintaan. Valiokunnan jäsenenä sinun on mahdollista liittyä myös maailmanjärjestösuhteista vastaaviin WAGGGS- ja WOSM -tiimeihin.

Tukea pestiisi saat kansainväliseltä valtuutetulta sekä KVY-valiokunnalta. 

Lisätietoja pestistä antaa KV-valtuutettu toni.juntunen( ät )partio.fi

Täytä hakemus