Lippukunnanjohtajatapaamisen staabin jäsen

Pestin kuvaus: Lippukunnanjohtajatapaaminen järjestetään Lappeenrannassa 16.-18.11.2018. Pestissä olet tapahtuman staabin jäsen ja vastaat tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muiden staabin jäsenten kanssa.

Staabin jäsenten tarkempi työnjako tehdään, kun tiimi on kasassa. Lippukuntien johtajat ovat partion tärkeimmät johtajat. He ratkaisevat partion menestyksen. Tässä pestissä pääset kannustamaan heitä tekemään partiosta vielä parempaa. Staabissa olet näköalapaikalla lippukuntatoimintaan ja pääset tekemään vuoden 2018 innostavinta partiotapahtumaa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Toimit tai olet toiminut lippukuntapestissä tai lippukuntatuen pestissä ja sinulla on näkemystä siitä, millaista tukea lippukuntien johtajat kaipaavat. Sinulla on kokemusta isoista projekteista ja kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia. Olet tiimipelaaja, mutta uskallat myös ottaa vastuuta ja johtaa.

Lisätiedot

Pestissä pääsee oppimaan: Tässä pestissä on mahdollisuus kehittää omia projektijohtamis- ja tiimityötaitoja. Pestissä opit lisäksi organisoimista, tapahtuman tuottamista ja viestintää. Harjoittelet pestissä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, motivointia sekä ohjaustaitoja. Pestiä on mahdollista muokata siten, että pääset harjoittelemaan haluamiasi johtamistaitoja. Lisätietoja: täältä.

Täytä hakemus