Lippukuntia tukemaan: pestausvalmentaja

Pestausvalmentaja tukee määrätyn Uudenmaan partiopiiriin kuuluvan alueen lippukuntia aikuisten vapaaehtoistensa johtamisessa, tukemisessa ja rekrytoinnissa! Hän toimii osana kolmen hengen aluetiimiä (ohjelmavalmentaja + lippukuntavalmentaja + pestausvalmentaja).

Pestiin kuuluu neljä lippukuntien yhteistä aluetapaamista vuodessa (kaksi keväällä ja kaksi syksyllä) ja tarpeen mukaan lippukuntien yksilöllinen tukeminen. Tukea saa paitsi omalta ihanalta aluetiimiltä niin myös koko iloiselta valmentajapoppoolta, valmentajavastaavilta, lippukuntatuen ministeriltä, piiritoimistolta ja piirin luottiskaartilta!

Aluetiimin jäsenenä ja lippukuntien valmentajana saat antoisan näköalapaikan monenlaisiin lippukuntakulttuureihin, jossa opit itsekin muiden hyvistä käytännöistä ja tavoista toimia.

Tutustu pestausvalmentajan pestikuvaukseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestijohtajan koulutus. Kokemus pestijohtajan pestistä tai muissa pesteissä karttunut osaaminen aiheista: partion koulutusjärjestelmän tuntemus, taitoa rakentaa me-henkeä ja huolehtia johtajien jaksamisesta, kannustuksesta, kiittämisestä ja palautteenannosta. Osaamista rekrytoinnista, pestaamisesta ja motivoinnista.

Myös valmentajan koulutus kuuluu pestiin. Piiri tarjoaa koulutuksen, ja sen suorittamisesta voidaan sopia pestausvaiheessa.

Lisätiedot

Hae pestiä tai kysy lisää aluetyöstä vastaavalta hallituksen jäseneltä Emilialta (emilia.pihlaja@partio.fi) tai piiritoimistolta (uusimaa@partio.fi).

Täytä hakemus