Maailmanjärjestöluottisten koordinaattori

Valiokunnan maailmanjärjestöluottistenkoordinaattorina vastaat niiden järjestömme vapaaehtoisten tukemisesta, jotka edustavat Suomen Partiolaisia maailmanjärjestöissä. Maailmanjärjestöluottistenkoordinaattorina olet mukana auttamassa järjestömme vapaaehtoisia toimimaan pesteissään sekä luomassa yhteyksiä Suomen Partiolaisten ja kansainvälisten partiovaikuttajien välille. Suomen Partiolaisten kansainvälisten yhteyksien valiokunnan jäsenenä pääset myösvaikuttamaan laajasti järjestömme kansainväliseen toimintaan ja osallistumaan oman kiinnostuksesi mukaan myös toiminnanalan muihin tehtäviin.


Pestissäsi pääset osallistumaan valiokuntatyöskentelyyn noinkuudesti vuodessa järjestettävissä kokouksissa. Kaksi kuudesta kokouksestajärjestetään laajennettujen valiokuntien tapaamisina, jolloin pääset tekemäänyhteistyötä myös piirien luottamushenkilöiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Maailmanjärjestöluottisten koordinaattorintehtävä vaatii ennen kaikkea hyviä koordinointitaitoja. Tehtävänäsi on ylläpitäätukiverkosto maailmanjärjestöluottiksille, jonka kautta vapaaehtoiset saavattarvitsemansa tuen Suomen Partiolaisilta. Vastaat myös siitä, että kommunikaatio toimii ja tieto kulkeemaailmanjärjestöluottisten ja kansainvälisten yhteyksien valiokunnan välillä.Ennen kaikkea halu, asenne ja kyky tukea keskusjärjestön vapaaehtoisiakansainvälisessä partiotoiminnassa on kriittistä pestissä onnistumiselle. Hyvätyhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua huomattavasti pestissäsi,sillä pestiin sisältyy yhteistyötä eri kansainvälisten partiotoiminnanedustajien kanssa. Aiempi kokemus maailmanjärjestöluottiksena toimimisesta katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa nykyinen Maailmanjärjestöluottisten koordinaattori Sofia Savonen, sofia.savonen@partio.fi

Täytä hakemus