Maisemasuunnittelija | Kajo 2022

Haemme maisemasuunnittelijaa vastaamaan Kajon maisemallisesta suunnittelusta. Maisemasuunnittelija on mukana suunnittelemassa leirialueen yhteisiä alueita, levähdyspaikkoja, tulistelupisteitä ja polkuverkostoa leirialueelle. Lisäksi maisemasuunnittelija on vastuussa Evon luontoarvojen huomioimisesta kaavoituksessa. Maisemasuunnittelija on osa kaavoitusryhmää ja kuuluu leirikokemuksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalla maisemasuunnittelijalla on intoa, halua ja taitoa hallita kokonaisuuksia. Maisemasuunnittelija näkee suunnittelutyönsä jäljen leirillä selkeästi ja näkyvänä. Toivomme sinulta ajatuksia siitä, millainen on tulevaisuuden näkymä Suomen suurimmalla partioleirillä - millaista tunnelmaa haluamme luoda metsän keskelle?Millaisia palveluita ja reittejä leirille osallistuvat haluaisivat käyttää?Kokemus maisema- tai muusta suunnittelusta lasketaan eduksi hakemuksessa. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia suunnittelu- ja johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Maisemasuunnittelijana suunnittelet ja toteutat näyttävät puitteet erinomaiselle leirikokemukselle. Teet tiivistä yhteistyötä kaavoitusmestarien sekä muun kaavatiimin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä joitain tunteja viikossa.


Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit loistava maisemasuunnittelija Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat kaavoitusmestareilta Elina Lampiselta (+358 44?353 0503) ja Eerika Simoiselta (+358 40 745 6708) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus