Matlagare på grundutbildning för scoutledare som vandring; Del 1, 19.2, Del 2 (vandringsdelen) 18-21.5

Vi söker matlagare som planerar, köper ingredienser och tillreder näringsrik och god mat för deltagare och stab på Grundutbildning för scoutledare som vandring; Del 1, 19.2, Del 2 (vandringsdelen) 18-21.5. Utbildningsdagen 19.2 ordnas någonstans i Österbotten (närmare plats ännu oklar) och vandringdelen ordnas i Österbotten eller mitt i landet (plats ännu oklar).

Längd på uppdrag:
Mellan det att du inleder ditt uppdrag till det att det avslutas går det ca 2 månader

Uppdragets innehåll:
•Före kursen:
Du planerar näringsrik och god mat beaktande deltagarmängd, specialdieter och matallergier och evenemangets budget
Du inhandlar ingredienserna till maten och transporterar den till evenemangsplatsen
•Under kursen/evenemanget:
Du tillreder näringsrik och god mat åt deltagarna och staben (inkl. dig själv) beaktande specialdieter och matallergier.
Du ansvarar för hygienen i köket, undanstädning och disk; antingen genom att själv sköta dessa eller koordinera arbetet.
•Efter evenemanget:
Du gör en ekonomisk redovisning för dina utgifter.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vad förväntar vi oss av dig?
Organisationsförmåga.
Förmåga att tillreda god och näringsrik mat
Kunskap om hur specialdieter beaktas.


Lisätiedot

Vad ger vi dig?
Du får delta i förverkligandet av ett meningsfullt evenemang. Du får öva dina kunskaper i planering och förverkligande av måltider för ett stort gäng.

Vad kan du ge scoutingen i det här uppdraget:
Du kan ge scoutingen nya tankar och idéer, som kanske för dig eller din kår känns gamla och bekanta, men kan vara mycket givande för scouter från andra kårer. Du kan påverka unga på ett positivt sätt.

Täytä hakemus