Mediasuhteiden mestari – Finnjamboree Kajo 2022

Edellinen partiolaisten suurleiri Suomessa herätti medioidenkiinnostuksen ja toimittajia suorastaan parveili Evon metsiin. Miten teemmeKajosta yhtä houkuttelevan toimittajamagneetin? Mikä on se houkutteleva täky,jolla suurleiri on jälleen kiinnostavaa kerrottavaa suurelle yleisölle?

Ennen valtakunnan uutisten tavoittelua mediasuhteidenmestarin vastuulla on kaikkien partion eri viestintäkanavien täyttäminenkiinnostavalla Kajo-uutisoinnilla yhdessä mediatiimisi kanssa. Käytännössä tämätarkoittaa yhteydenpitoa eri piireihin ja Kajo-juttujen tarjoamista erinäkökulmista piirien lehtiin ja verkkojulkaisuihin yhteistyössä PR-tiiminkanssa. On aika saada Kajo-huuma nousemaan! Vaikka mediayhteydenotot kajastavatvasta tulevaisuudessa, tekemistä on runsaasti jo vuoden 2021 puolella.

Mediasuhteiden mestari rekrytoi ja kouluttaa itselleenmediatiimin, jonka vastuulla on Kajon materiaalien tuottaminen partion erimedioihin (lehdet ja verkko, mukaan lukien piirien viestintäkanavat), Kajonnäkyvyys medioissa ennen leiriä ja sen aikana, mediatiedotteet Kajosta,ulkoisen viestinnän ”contact point”, räätälöityjen juttujen tarjoaminen jakirjoittaminen eri medioihin erityisesti Kajon aikana sekä medialle suunnatuttilaisuudet ja kierrokset leirin aikana.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus pyörittää positiivistensisältöjen viestintätoimistoa innostuneella ja luovalla porukalla. Temääritätte, millä tavoin Kajo loistaa leirin ulkopuolelle, mitä aihealueitasiitä nostetaan esiin ja mistä sen ei-partiolaiset myöhemmin muistavat. Toteutuksessamukana ovat muut Kajon tekijät, erityisesti viestinnän muut tiimit kuten Kuvaustiimi,Sometiimi ja Viestintätiimi. Tukenasi ovat partion vahva brändi ja SP:n joolemassa olevat mediasuhteet. Mieti, mikä Kajossa on uutta, kiinnostavaa jauutiskynnyksen ylittävää ja miten sen tarjoaisi houkuttelevasti, jos nyt eikoko maailmalle niin ainakin suomalaisille.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttienvalmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan työskentelyä ennen leiriä sekäleirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä hetipestaamisesta alkaen.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Etsimme mediasuhteiden mestaria, jolla on mielellään aiempaaharrastus- tai työkokemusta medioiden kanssa työskentelystä ja mediasuhteidenluomisesta.

Edellytämme mestareiltamme jonkin verran aikaisempaajohtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaantyöstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidottulevat tarpeen.


Täytä hakemus