Minä partiolaisena -koulutuksen johtaja

Minä partiolaisena -koulutus on Suomen partiolaisten järjestämä kahden viikonlopun sekä välitehtävien kokonaisuus. Kurssi keskittyy itsensä kehittämiseen reflektoiden sekä erilaisten harjoitusten avulla. Välitehtävissä toimitaan pareittain coachaamisen menetelmiä käyttäen.

Koulutuskokonaisuus muodostuu neljästä moduulista: Kuka olen?, Kuka haluan olla?, Kuka olen ryhmässä? sekä Miten rakennan yhteisöstäni voimavaran?. Kurssin kokonaiskesto on 37h.

Vuonna 2021 kurssi järjestetään 
29.-31.1.2021 sekä 9.-11.4.2021. 

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Minä partiolaisena -kurssin johtajana vastaat kevään 2021 kurssin toteutumisesta. Edellisen kurssin staabi jakaa koulutusmateriaalinsa kanssanne ja yhteistyössä kehitämme kurssista entistä paremman. Rekrytoit itsellesi staabin ja vastaat staabin kanssa kouluttamisesta, markkinoinnista ja muista järjestelyistä SP:n työntekijöiden tuella.

Vuoden 2020 pilottikurssin staabin koko oli neljä kouluttajaa ja yksi muonittaja, joka palveli kurssia hyvin. Kurssin aikana ja jälkeen on tarkoituksena luoda kurssista koulutusjärjestelmäkelpoiset dokumentit.

Pestiin haetaan itsensä kehittämisestä kiinnostunutta partionjohtajaa.


Lisätietoja pilottikurssin johtajalta Katri "Kengu" Hietaselta, katri.hietanen@partio.fi / 044-3212833 ja SP:n koulutusryhmän puheenjohtajat.

Lisätiedot

Lisätietoja pilottikurssin johtajalta Katri "Kengu" Hietaselta, katri.hietanen@partio.fi / 044-3212833 ja SP:n koulutusryhmän puheenjohtajat.

Täytä hakemus