Mobiilisovelluskehittäjä, 2 kpl – Finnjamboree Kajo 2022

Mobiilisovelluskehittäjän tehtävänä Kajolla on leirin digitaalisiin palveluihin kuuluvan leiriäpin kehittäminen mobiililaitteille.

Mobiilisovelluskehittäjät toimivat pestissä Palveluiden osa-alueen tiedonhallintaryhmän digipalvelutiimissä johon kuuluvat myös digipalvelumestarit, sekä kymppejä ja lukuisia muita eksperttejä.

Mobiilisovelluskehittäjänä pääset tekemään nykyaikaisen partioleirin mobiilisovellusten ohjelmistokehitystä yhdessä osaavan tiimin kanssa.

Tehtävänäsi mobiilisovelluskehittäjinä on Kajon digipalveluiden tuottaman leiriäpin kehittäminen Android- ja iOS-laitteille yhdessä muun digipalvelutiimin kanssa. Tehtävänäsi on myös toteuttaa leiriäpin graafinen ulkoasu yhdessä designereiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä erityiseesti leiriäpin taustajärjestelmiä kehittävien sovelluskehittäjien ja sovellusten ulkoasua suunnittelevien designereiden kanssa luoden sovelluksista eheän ja toimivan kokonaisuuden.

Mobiilisovelluskehittäjän pesti tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia uutta sovelluskehityksestä ja digipalveluista partiossa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa nykyajan ja tulevaisuuden partioleirien leirisovelluksiin ja luoda kestäviä ratkaisuja joita tullaan hyödyntämääm jatkossakin. Samalla pääset tutustumaan muihin it-alasta innostuneisiin partiolaisiin. Tästä pestistä on varmasti hyötyä myös omalla urallasi työelämässä.

Pestissä tukenasi on digipalvelutiimin sovelluskehityskymppi, mobiilikehityskymppi ja digipalvelumestarit, sekä muut ekspertit. Myös SP:n tietohallinnon ja digiryhmän osaaminen on apunasi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen alkusyksystä 2022.

Pesti edellyttää keskimäärin 4-6 päivää/iltaa kuukaudessa erilaisiin digipalveluiden kokouksiin. Lisäksi teet noin 2-8 tuntia sovelluskehitystä viikossa oman innostuksesi ja aikataulusi mukaan.

Tässä pestissä et välttämättä tarvitse aikaisempaa partiokokemusta. Oleellisempaa on osaaminen tai halu oppia mobiilisovelluskehitystä ja digipalveluista partiossa.

Pestiin hakevalta toivomme
  • Ymmärrys tai kiinnostus modernista mobiilikehityksestä
  • Kokemus tai valmius oppia moderni cross-platform-sovelluskehys (framework, esim. React Native) ja sitä vastaava ohjelmointikieli (esim. JavaScript)
  • Ymmärrys digitaalisten sovellusten eri osista ja niiden kommunikoinnista

Eduksi katsotaan:
  • Kokemus digipalveluista tai kännykkäsovelluksista partiossa
  • Suuri innostus uuden oppimiseen

Lisätiedot

Lisätietoa pestistä antaa Kajon digipalvelumestari Otso Kurkela (otso.kurkela@partio.fi tai 040 1313001) 

Täytä hakemus